"ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ": Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας.

 


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ
Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας, επισκεφτήκαμε το γραφείο της Ελληνικής Εταιρείας Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας που εδρεύει στην πόλη μας.
Είναι γεγονός ότι το έργο που γίνεται στη δομή αυτή είναι πολύπλευρο και ιδιαίτερα σημαντικό. Οφείλουμε λοιπόν όλοι να προσφέρουμε το καλύτερο που μπορούμε, ώστε να κάνουμε φωτεινότερη και πιο ελπιδοφόρα την καθημερινότητα πολλών ανθρώπων που έχουν ανάγκη τη στήριξή μας.


Με πρωτοβουλία μας ο χώρος φιλοτεχνήθηκε με τη βοήθεια του νεαρού και ταλαντούχου συμπολίτη μας street artist, του αγαπημένου μας Σπύρου, πήρε χρώμα και μια όμορφη νότα, σηματοδοτώντας τον απώτερο στόχο της Ελληνικής Εταιρείας Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας που είναι η ψυχική, πνευματική και σωματική υγεία των συνανθρώπων μας.
Με την δράση αυτή θέλουμε να εκφράσουμε τη συμπαράστασή μας και την αγάπη μας στους εθελοντές και στα άτομα που έχουν ανάγκη από τη στήριξή μας.
Θα είμαστε δίπλα τους με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να βελτιώσουμε τις συνθήκες της καθημερινής τους ζωής με αφετηρία την ενίσχυση του έργου της δομής που βρίσκεται στο δήμο μας.
Σε αυτό τον αγώνα δεν «περισσεύει» κανείς. Είναι χρέος μας, ως πολίτες, ως κοινωνία μα πάνω από όλα ως άνθρωποι.
Πρώτα η Ηλιούπολη
31/5/2021