Επίσκεψη στην Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης και δωρεά από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Ευστάθιο Ψυρρόπουλο - "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ".

 


Σε ανάρτηση της  της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης - ΕΟΔΠΗ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας διαβάζουμε: 

Το Σάββατο 08/05/2021, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ομάδας μας, ο επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας της παράταξης ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ και Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης κ. Ψυρρόπουλος Ευστάθιος.

Ο κ. Ψυρρόπουλος μας ευχήθηκε για την έναρξη της Αντιπυρικής περιόδου και με την ευκαιρία, συζητήσαμε μεταξύ άλλων και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι εθελοντές όσο και η Ομάδα όπως τα θέματα υλικοτεχνικού εξοπλισμού.


Επιπλέον, τον ευχαριστούμε πολύ, για την ιδιαίτερη κίνηση για εμάς, την ευγενική δωρεά του καθώς χορήγησε στην ομάδα μας μεγάλο αριθμό διαφημιστικών αυτοκόλλητων για την προβολή της Ομάδας και της δράσης μας.

Η κίνηση αυτή έγινε στο πλαίσιο μίας νέας προσπάθειας ώστε να μας γνωρίσει καλύτερα ο κόσμος και να έρθει πιο κοντά στον εθελοντισμό και το βουνό μας.

Νέα και Δράσεις της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης - ΕΟΔΠΗ μπορείτε να μαθαίνετε στη νέα ιστοσελίδα της ΕΟΔΠΗ εδώ: https://eodph.gr/