ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. - Τα σημεία που έχουν προγραμματιστεί διακοπές ρεύματος στο Δήμο Ηλιούπολης για την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021.

 

Αγαπητοί μας πελάτες,

H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Προκειμένου να προγραμματίσετε τις εργασίες σας και να ελαχιστοποιηθεί η όχλησή σας, στον ακόλουθο πίνακα, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις περιοχές και τις ώρες προγραμματισμένων διακοπών ηλεκτροδότησης.

Προσοχή :
Ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!
Την Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 έχουν προγραμματιστεί για τον Δήμο Ηλιούπολης διακοπές ρεύματος λόγω κατασκευών σύμφωνα με το Α.Σ. 319 ως εξής:
Μονά/Ζυγά οδός: ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ από κάθετο: ΕΡΕΧΘΕΩΣ έως κάθετο: Λ.ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ από: 08:00 π.μ. έως: 13:00 μ.μ. 
Μονά/Ζυγά οδός: ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ από κάθετο: Λ.ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ έως κάθετο: ΦΥΤΡΟΥ από: 08:00 π.μ. έως: 13:00 μ.μ. 
Μονά/Ζυγά οδός: ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ από κάθετο: Λ.ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ έως κάθετο: ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ από: 08:00 π.μ. έως: 13:00 μ.μ. 
Μονά/Ζυγά οδός: ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ από κάθετο: ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ έως κάθετο: Λ.ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ από: 08:00 π.μ. έως: 13:00 μ.μ. 
Μονά/Ζυγά οδός: ΑΙΣΩΠΟΥ από κάθετο: Λ.ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ έως κάθετο: ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ από: 08:00 π.μ. έως: 13:00 μ.μ. 
Μονά/Ζυγά οδός: Λ.ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ από κάθετο: ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ έως κάθετο: ΚΑΡΕΑ από: 08:00 π.μ. έως: 13:00 μ.μ.