Ηλιούπολη: Χατζηδάκης και Αραμπατζής μας καλούν να επισκεφθούμε την 18η Έκθεση Βιβλίου Ηλιούπολης στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

 Το μήνυμα του Δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη

Αγαπητοί συμπολίτες
Αγαπητές συμπολίτισσες
Η καθιερωμένη ετήσια 18η Έκθεση Βιβλίου Ηλιούπολης λειτουργεί και φέτος, μετά την άρση των μέτρων περιορισμού, πιστή στο ραντεβού με την πόλη μας, καθημερινά από τη Τετάρτη 16 έως την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021, από 20:00 έως 23:00.
Σας προσκαλώ να την επισκεφθείτε και να ενημερωθείτε για όλες τις νέες κυκλοφορίες βιβλίων και για τις κλασσικές εκδόσεις, να συναντήσετε και να μιλήσετε με τους συγγραφείς, που θα δίνουν το «παρών» καθημερινά και να αποκτήσετε τα βιβλία που θα σας συντροφέψουν το καλοκαίρι.
Την έκθεση συνδιοργανώνει ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης – Γρηγόρης Γρηγορίου» μαζί με τον Σύλλογο Βιβλιοπωλών Ηλιούπολης.
Με την έκθεση αυτή συνδυάζουμε την προβολή και την διάδοση του βιβλίου, με την υποστήριξη των τοπικών βιβλιοπωλείων.
Το βιβλίο - παρά τον ψηφιακό ανταγωνισμό - παραμένει ως βασικό εργαλείο έντυπου λόγου, ανάγνωσης και ψυχαγωγίας, αναντικατάστατο και συναρπαστικό, για το κοινό των πιστών βιβλιόφιλων.

Το μήνυμα του κ. Γαβριήλ Αραμπατζή, δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που θέλω"
Το βιβλίο μας περιμένει υπομονετικά για να μας δώσει τις πληροφορίες του, να μας βγάλει από αδιέξοδα και να μας ταξιδέψει σε κόσμους μαγικούς.

Η 18η Έκθεση Βιβλίου Ηλιούπολης λειτουργεί καθημερινά από τη Τετάρτη 16 έως την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021, από 20:00 έως 23:00.

Μπορείτε να επισκεφθείτε και να ενημερωθείτε για τις νέες κυκλοφορίες βιβλίων και για τις κλασσικές εκδόσεις και να αποκτήσετε τα βιβλία που θα σας συντροφέψουν το καλοκαίρι.

Την έκθεση συνδιοργανώνει ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης – Γρηγόρης Γρηγορίου» μαζί με τον Σύλλογο Βιβλιοπωλών Ηλιούπολης.