Βολές Αραμπατζή κατά της Διοίκησης του Δήμου Ηλιούπολης - Από το 2010 ο Δήμος Ηλιούπολης υποχρεούται να οργανώσει υπηρεσία δόμησης (πολεοδομία).

 


Καμία ενέργεια δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα από τον Δήμαρχο και την Δημοτική αρχή ώστε να οργανωθεί και να λειτουργήσει η Πολεοδομία (υπηρεσία δόμησης) του Δήμου Ηλιούπολης. Αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι δημότες και οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας, όταν πρέπει να διεκπεραιώσουν πολεοδομικές υποθέσεις, γιατί πρέπει να απευθυνθούν στο δήμο της Αθήνας για να εξυπηρετηθούν.
Η υπηρεσία δόμησης του Δήμου Αθηναίων (πολεοδομία Αθηνών) αδυνατεί να εκπληρώσει αιτήματα ελέγχου και αυτοψιών στους Δήμους Διοικητικής υποστήριξης επικαλούμενη έλλειψη προσωπικού. Από το 2010 ο Δήμος Ηλιούπολης υποχρεούται να οργανώσει την αντίστοιχη υπηρεσιακή μονάδα.
Υποθέσεις που έχουν να κάνουν με αυτοψίες, αδειοδοτήσεις επαγγελματικών χώρων, με ελέγχους σταθμών βάσης κινητής τηλεφωνίας θα ήταν εύκολα προσβάσιμες στους δημότες εάν είχε λειτουργήσει η πολεοδομία στην Ηλιούπολη. Ενώ σε άλλους δήμους η πολεοδομία λειτουργεί ηλεκτρονικά και απομακρυσμένα, στον δήμο μας δεν έχει γίνει καμία ενέργεια ώστε να λειτουργήσει, και δυστυχώς άλλοι αποφασίζουν για θέματα που θα έπρεπε να αποφασίζουμε εμείς .
Για την “Πόλη που θέλω” ο επικεφαλής Γαβριήλ Αραμπατζής