Ηλιούπολη: Λεφτά Υπάρχουν - Εγκαίνια τον Σεπτέμβριο του 2018 εγκαίνια και τον Ιούνιο του 2021.

Για την ανακαίνιση της ανακαινισμένης παιδικής χαράς στην πλατεία Βεάκη, στην Ηλιούπολη.

ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΒΕΑΚΗ

Ο Δήμος Ηλιούπολης ανακαίνισε πλήρως και γιορτάζει την απόδοση ενός ακόμη χώρου αναψυχής και παιχνιδιού στους μικρούς Ηλιουπολίτες.

Διοργανώνουμε εγκαίνια της νέας ανακαινισμένης παιδικής χαράς στην Πλατεία Βεάκη (οδός Εργατών Τύπου) την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στις 19:00μ.μ. όπου αλλάξαμε τα όργανα, μπήκαν δάπεδα ασφαλείας, αντικαταστάθηκε και ενισχύθηκε ο φωτισμός, ανανεώθηκε ο υποστηρικτικός εξοπλισμός όπως κάδοι, παγκάκια κλπ.



19.00: Εγκαινιάζουμε τη νέα παιδική χαρά της πόλης μας.
Ο Δήμαρχός Γιώργος Χατζηδάκης θα κόψει την κορδέλα και η Πλατεία Βεάκη, ομορφότερη από ποτέ, θα υποδεχτεί τους καλεσμένους της!

19.20: Διαδραστικά spot θα ξετρελάνουν τους επισκέπτες με face painting, henna tattoo, μπαλονοκατασκεύες, bubbles, ζογκλερικά από κλόουν και πολλές εκπλήξεις!

20.20: Παιδικό Θέατρο «Το Zωντανό Μουσείο»!
Ξεπηδώντας μέσα από την ύλη των βιβλίων του Δημοτικού σχολείου, τον αρχαιοελληνικό, αιγυπτιακό αλλά και τον σύγχρονο πολιτισμό ζωντανεύει διάσημα εκθέματα μουσείου, με σκοπό να αναδείξει διάφορα κοινωνικά προβλήματα που μας ταλανίζουν όλους σήμερα. Μια διαφορετική παιδική παράσταση που θα γεμίσει συναισθήματα τον θεατή…

21.30: Ώρα να παίξουμε!
Αναβιώνουμε τα παλιά παιχνίδια, όπως σπασμένο τηλέφωνο, παντομίμα, τυφλόμυγα, μουσικές καρέκλες και πολλά ακόμη. Μαθαίνουμε τα παιχνίδια που έπαιζαν οι γονείς μας, οι γιαγιάδες και παππούδες μας!