Ηλιούπολη: Εγκρίθηκε η μελέτη από την Οικονομική Επιτροπή αλλά... θα ενημερωθούν και θα τοποθετηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο όλες οι δημοτικές παρατάξεις...

 

Τρίτη 15 Ιουνίου 2021 πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και ως 1ο θέμα συζητήθηκε η "Έγκριση ή μη σκοπιμότητας και μελέτης Βιωσιμότητας για την Ενεργειακή Αναβάθμιση του δημοτικού οδοφωτισμού του Δήμου Ηλιούπολης".

Τις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής δεν υπάρχει δυνατότητα να τις παρακολουθήσουν οι πολίτες ενώ μέχρι τη στιγμή που γράφουμε τούτο το θέμα δεν έχει αναρτηθεί στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ η Απόφαση για το ανωτέρω θέμα.

Η παράταξη "Η Πόλη που θέλω" - Γαβριήλ Αραμπατζής εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα και σήμερα μετά την σύντομη περίοδο της σιωπής των αμνών υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις...

Ένα μικρό πόνημα εξέδωσε ο δημοτικός σύμβουλος  κ. Κουρής - "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" μιλώντας για παραπληροφόρηση και διάφορα τέτοια γλυκανάλατα...

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής κ. Απόστολος Στασινόπουλος, ευτυχώς ήταν ξεκάθαρος στην ανακοίνωσή του.

Εγκρίθηκε η μελέτη από την Οικονομική Επιτροπή αλλά θα ενημερωθούν και θα τοποθετηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο όλες οι δημοτικές παρατάξεις... ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Στασινόπουλος.

Ξεκάθαρος ο κ. Αντιδήμαρχος...

Και σταθερός. Συνήθης Ύποπτος για αυτόν πάντα ο κ. Αραμπατζής.Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ
Ο συνήθης ύποπτος κ. Αραμπατζής, πιστός στην εμμονική και στείρα αντιπολίτευση, δημοσίευσε μετά το τέλος της πρόσφατης Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ηλιούπολης μία ακόμα ανακοίνωση με την οποία παραποιεί την πραγματικότητα και διαστρεβλώνει τα γεγονότα.
Τι έγινε στην εν λόγω Οικονομική Επιτροπή;
Ο μελετητής αφού ανέπτυξε αναλυτικά όλες τις παραμέτρους της μελέτης για τα LED, απάντησε με λεπτομέρεια στις εύστοχες ερωτήσεις- παρατηρήσεις των μελών της επιτροπής. Όλα τα μέλη της επιτροπής συμμετείχαν ουσιαστικά στην συζήτηση καταθέτοντας τις απόψεις τους αλλά και την επιθυμία τους, το θέμα να έρθει και στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Με απόφαση της η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τη μελέτη του συμβούλου και αποφάσισε το θέμα να έρθει και στο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να ενημερωθούν και να τοποθετηθούν πολιτικά όλες οι δημοτικές παρατάξεις.
Όσα παραπλανητικά επιχειρήματα και να χρησιμοποιεί ο κ. Αραμπατζής έχει ένα και μόνο σκοπό, να διχάσει την πόλη και το δημοτικό συμβούλιο και να καθυστερήσει κάθε έργο που θα εκσυγχρονίσει τις υποδομές της πόλης και θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των δημοτών. Αν είχε τη δυνατότητα να θέσει το Δήμο σε μόνιμο lockdown θα το έπραττε πιστεύοντας πως έτσι θα αντλήσει πολιτικά οφέλη, εις βάρος των συμφερόντων των δημοτών.
"Τα σκυλιά ουρλιάζουν, αλλά το καραβάνι προχωρά"
Αποστόλης Στασινόπουλος
Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής