Ο Γαβριήλ Αραμπατζής - "Η Πόλη που θέλω" έβαλε ζήτημα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ σε θέμα που αφορούσε το δημοτικό φωτισμό του Δήμου Ηλιούπολης.

 


Στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ηλιούπολης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021.

Κατά την συζήτηση του 1ου θέματος που αφορούσε την "Έγκριση ή μη σκοπιμότητας και μελέτης Βιωσιμότητας για την Ενεργειακή Αναβάθμιση του δημοτικού οδοφωτισμού του Δήμου Ηλιούπολης".

Ο κ. Αραμπατζής καίτοι δεν εκπροσωπείται θεσμικά η παράταξή του "Η Πόλη που θέλω" στην Οικονομική Επιτροπή είναι παρών ως παρατηρητής ολούθε  και στην εύστοχη παρέμβασή του ανέφερε μεταξύ άλλων "...με ειδική απόφαση που λαμβάνεται ομόφωνα, η Οικονομική Επιτροπή μπορεί να παραπέμπει συγκεκριμένο θέμα της αρμοδιότητάς της στο δημοτικό συμβούλιο για τη λήψη απόφασης, εφόσον κρίνει ότι αυτό επιβάλλεται από την ιδιαίτερη σοβαρότητά του.

Έναν νόμο της παρούσας κυβέρνησης για την κυβερνησιμότητα των δήμων που είναι αντίθετος με την απλή αναλογική που έχετε κατακρίνει κατ' επανάληψη ως αντιδημοκρατικό το χρησιμοποιείται κατά κόρον στερώντας το δημοτικό συμβούλιο να λάβει γνώση και να αποφασίσει για σημαντικά θέματα της πόλης...".

Ας ελπίσουμε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης να θέσουν το ζήτημα και οι άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης που φαίνεται να ξεχάστηκαν στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ηλιούπολης.

Στάθης Ψυρρόπουλος, Δημήτρης Ασβεστάς, Τάσος Ευσταθίου... ακούει κάποιος;;;

Να υπενθυμίσουμε ότι στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ηλιούπολης δεν εκπροσωπούνται οι παρατάξεις "Η Πόλη που θέλω", "Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης", "ΜΑΧόμενη Ηλιούπολη" & "Αριστερή Πρωτοβουλία".