Ηλιούπολη: Κάμερες για την προστασία της δημοτικής περιουσίας σε σχολεία και πάρκα προτείνει ο Γαβριήλ Αραμπατζής - "Η Πόλη που θέλω".

 

Ξεκάθαρη η τοποθέτηση στο δημοτικό συμβούλιο με Προτάσεις για την Ασφάλεια Στην Ηλιούπολη από τον επικεφαλής της παράταξης "Η πόλη που θέλω" κ. Γαβριήλ Αραμπατζή.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης της επιστολής διαμαρτυρίας των κατοίκων πέριξ της πλατείας Σικελιανού, ο επικεφαλής της παράταξης "η Πόλη που θέλω" διαφώνησε με την τοποθέτηση του δημάρχου, ο οποίος προσπάθησε να συσχετίσει το θέμα της συγκέντρωσης νέων στην πλατεία Σικελιανού με το θέμα της εγκληματικότητας.

Ο δήμαρχος, στην απάντησή του, μέσα από εμφανή λογικά άλματα, επέμεινε ότι υπάρχει σχέση εγκληματικότητας και συγκέντρωσης στην πλατεία Σικελιανού... Δείτε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=xwc85lHfS7c&t=11559s

Σίγουρα είναι εύκολο να κρυβόμαστε πίσω από ευφάνταστες συσχετίσεις και δικαιολογίες, αλλά θα ήταν πιο αποτελεσματικό να λάβουμε συγκεκριμένα μέτρα για την προστασία της δημοτικής περιουσίας και την ομαλή καθημερινότητα των δημοτών.

Προς αυτή την κατεύθυνση, ο κ. Αραμπατζής πρότεινε:

•Κάμερες για την προστασία της δημοτικής περιουσίας σε σχολεία και πάρκα.

•Άμεση εγκατάσταση λαμπτήρων νέας τεχνολογίας στις πλατείες και τα πάρκα της πόλης για τον σωστό φωτισμό.

•Καθαρές πλατείες και πάρκα, με περιποιημένο πράσινο, ώστε να μην παρουσιάζουν εικόνα εγκατάλειψης.

•Οικονομική δραστηριότητα στα πάρκα με καντίνες ή ξύλινα κιόσκια, για να αποφεύγονται οι φθορές.

Η παράταξη "Η Πόλη που θέλω" δεν ασκεί μόνο κριτική στη διοίκηση αλλά κάνει προτάσεις για την αύξηση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων της πόλης, αλλά και για την αποτελεσματικότερη φύλαξη τις δημοτικής περιουσίας. Αναλυτικά η τοποθέτηση εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=xwc85lHfS7c&t=15700s