Συνάντηση Γαβριήλ Αραμπατζή με τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας κ. Γεώργιο Στεργίου.

 


Συνάντηση  με τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας κ. Γεώργιο Στεργίου πραγματοποίησε  πρόσφατα ο επικεφαλής της παράταξης  "Η Πόλη που θέλω" κ. Γαβριήλ Αραμπατζής στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς.

Ο 47χρονος αυτοδιοικητικός της Ηλιούπολης είχε την ευκαιρία, σε μια συζήτηση που έγινε σε ιδιαίτερα ζεστό κλίμα,  να ακούσει τις προτροπές και τις συμβουλές  του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας.

Και οι συμβουλές του κ. Στεργίου προς τον κ. Αραμπατζή φαίνεται να είχαν ιδιαίτερη σημασία αφού  ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας φάνηκε γνώστης της δράσης του Ηλιουπολίτη αυτοδιοικητικού. Γεώργιος Στεργίου - Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968.

Αποφοίτησε από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Περιβαλλοντική Διακυβέρνηση και Βιώσιμη Ανάπτυξη από το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Από το 1994, που ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία, εργάσθηκε σε μεγάλες ελληνικές και διεθνείς εταιρείες (Shell, Mobil, Toyota, Unimac). Έχει διατελέσει μη εκτελεστικό μέλος διοικητικών συμβουλίων εταιρειών της αγοράς ενέργειας και των μεταφορών ενώ έχει θητεύσει επίσης ως Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας, Καταναλωτή και ως Ειδικός Γραμματέας Εποπτείας Αγοράς, στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Κατά τα φοιτητικά του χρόνια, υπήρξε μέλος της Κεντρικής Γραμματείας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και στη συνέχεια μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ και της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Έχει διατελέσει μέλος της αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, τον Φεβρουάριο 2016, ορίστηκε Γραμματέας Προγράμματος, θέση από την οποία συντόνισε τη διαμόρφωση του Κυβερνητικού Προγράμματος του κόμματος.

Τον Ιούλιο 2019 εκλέχθηκε Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.