ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ για τη δημιουργία ΥΠΟΥΡΓΟΥΠΟΛΗΣ στον χώρο της πρώην ΠΥΡΚΑΛ.

 


Διαμαρτυρόμαστε για τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης που θέλει να κάνει τον χώρο της πρ. ΠΥΡΚΑΛ Υπουργούπολη, αντί για Πάρκο Πρασίνου, Πολιτισμού και Αθλητισμού. 

Να είμαστε ΟΛΟΙ εκεί! 


Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο που έγινε την Πέμπτη, 17/6, ενημερώσαμε το σώμα για την επιτάχυνση των διαδικασιών δημιουργίας Κυβερνητικού Πάρκου στον χώρο της πρ. ΠΥΡΚΑΛ και την απόφαση του Υφυπουργού Περιβάλλοντος με θέμα την κίνηση διαδικασίας σύνταξης Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου.

Καθώς είναι προφανές ότι δεν πρόκειται για μια επικοινωνιακή φούσκα, αλλά προχωράνε με γοργούς ρυθμούς στην τερατογένεση που εξήγγειλαν ερήμην μας, ζητήσαμε εκ νέου να συζητηθεί το θέμα από το δημοτικό συμβούλιο.

Θυμίζουμε ότι ενώ Βύρωνας, Ηλιούπολη και Άγιος Δημήτριος έχουν τοποθετηθεί σχετικώς, στο δικό μας δημοτικό συμβούλιο η παράταξη της οριακής πλειοψηφίας αρνείται να ψηφίσουμε για το θέμα.

Στην ψηφοφορία που διεξήχθη κατόπιν της επιμονής μας, η (συμ)παράταξη του δημάρχου για μία ακόμη φορά αρνήθηκε να συζητήσουμε το θέμα (ω! τι έκπληξη!), επικαλούμενη μάλιστα τη δημοκρατία!!!
Ως παράταξη, ζητήσαμε από όλους τους συμβούλους και τους πολίτες να υψώσουμε το ανάστημά μας, σπάζοντας την εφησυχαστική σιωπή και καλούμε σε παράσταση διαμαρτυρίας για την ερχόμενη Τετάρτη, 23/6, στις 8μμ, έξω από την είσοδο της ΠΥΡΚΑΛ (επί της Ανδρέα Λεντάκη).

Ήρθε η ώρα του δρόμου! Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Για να μη μας ρωτάνε σε λίγα χρόνια παιδιά κι εγγόνια "εσύ, τι έκανες γι' αυτό;".
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, 23/6, ΣΤΙΣ 8μμ.