Μια εξαιρετική εκδήλωση της Πολιτιστικής Ομάδας του 2ου Γυμνασίου Ηλιούπολης.

Απών ο Δήμαρχος Ηλιούπολης.

Με μια εξαιρετική εκδήλωση της Πολιτιστικής Ομάδας του 2ου Γυμνασίου Ηλιούπολης αποχαιρέτησε η εν λόγω σχολική κοινότητα τη φετινή σχολική χρονιά.

Με αναδρομή στα  τελευταία 15 χρόνια ύπαρξης αυτής της Πολιτιστική Ομάδας με μια εκδήλωση αφιερωμένη στον Τάσο Λειβαδίτη

ο Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου κ. Σταύρος ΚΑΣΑΠΟΓΛΟΥ και ο επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" κ. Γαβριήλ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ.


Τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Αικατερίνη Χωματά - Αντιδήμαρχος Παιδείας, Γιάννης Πούλος - Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Στάθης Ψυρρόπουλος - "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ", Χρήστος Κοκοτίνης & Δημήτρης Ασβεστάς - "ΗΛΙΟΥ-Πόλις, ανθρώπινη Πόλη" και Γαβριήλ Αραμπατζής - "Η Πόλη που θέλω".



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

«ΔΕΛΜΟΥΖΕΙΟ»

goneis2gymilioupolis@gmail.com http://goneis2gymilioupolis.blogspot.gr/




                                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                                                                        

                                                                                                            Ηλιούπολη 27.6.2021



    Αποχαιρετίσαμε και τυπικά την φετινή χρονιά, με μια ακόμα εξαιρετική Εκδήλωση    της Πολιτιστικής μας Ομάδας. 

    Μια εκδήλωση αφιερωμένη στον Τάσο Λειβαδίτη και συνάμα, μια αναδρομή στα τελευταία 15 χρόνια ύπαρξης αυτής της Πολιτιστική Ομάδας, που χάρισε τόσες εκπληκτικές εμπειρίες στα παιδιά μας κι εμάς.

    Ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία τους πρωτίστως τα παιδιά των προηγούμενων ετών που ήρθαν απ΄ όλα τα μέρη της Ελλάδας ακόμη κι από το εξωτερικό, την Αντιδήμαρχο Παιδείας κα Αικ.  Χωματά, τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης   κ. Γ.  Πούλο, τον επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας της Παράταξης  "Πρώτα η Ηλιούπολη" κ.  Ευστ.  Ψυρρόπουλο,  τον Επικεφαλής  της Δημοτικής Ομάδας της Δημοτικής Κίνησης "ΗΛΙΟΥ-πόλις, ανθρώπινη πόλη" κ.  Δημ. Ασβεστά, τον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Η Πόλη που Θέλω" κ. Γαβ. Αραμπατζή,  τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ηλιούπολης - Δημοτικό Σύμβουλο κ.  Χρ. Κοκοτίνη,  και την Πρόεδρο του Δ.Σ. της  Ζ΄ ΕΛΜΕ κα Γ. Μαρρέ

      Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Ηλιούπολης και την Β΄ Βάθμια Σχολική Επιτροπή για την καθοριστική τους συμβολή.

     Ευχαριστούμε επίσης την πιστή φίλη του Σχολείου μας και της Πολιτιστικής Ομάδας, πρώην Υπουργό και Βουλευτή κα Νάντια Βαλαβάνη, τη Διεύθυνση, τους Εκπαιδευτικούς τους γονείς και τα παιδιά που παρευρέθηκαν και φυσικά την κα Τζένη Σιούτη,  υπεύθυνη της Πολιτιστικής από το 2006,  για την 15χρονη προσφορά της στη Μόρφωση των παιδιών μας, τον Πολιτισμό και το Δημόσιο Σχολείο. 


     Της ευχόμαστε ολόψυχα να είναι πάντα Υγιής και Δημιουργική.


     Ευχόμαστε να είσαστε όλες και όλοι καλά, και  να έχετε ένα ευχάριστο καλοκαίρι.