Ηλιούπολη: Συναυλία με ελεύθερη είσοδο και δελτία - (4.526 ευρώ + ΦΠΑ).4.526 ευρώ + ΦΠΑ το κόστος  σύμφωνα με την Αρ. Απόφασης 50/2021 του Δ.Σ. του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. με θέμα: "Έγκριση ή μη πραγματοποίησης συναυλίας με τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης χωρίς δημοσίευση, έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών και καθορισμός των όρων της διαπραγμάτευσης - Συναυλία Παναγιώτη Μάργαρη" που αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ βλέπε εδώ: https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%96%CE%9A9%CE%9F%CE%9B02-%CE%9F65?inline=true

                                                     Θέμης Γιαννόπουλος, Πρόεδρος ΠΑΟΔΗΛ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΗΣ "ΠΡΕΛΟΥΔΙΟ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ"


Ο Παναγιώτης Μάργαρης παρουσιάζει τη νέα του μουσική παράσταση με τίτλο "Πρελούδιο στον έρωτα", το Σάββατο 3 Ιουλίου 2021, 21:00, στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δ. Κιντής», με ελεύθερη είσοδο.

Μια καλλιτεχνική μυσταγωγία γεμάτη νότες και ηχοχρώματα, με τη μοναδική μαγεία της κλασικής κιθάρας. Το “Πρελούδιο στον έρωτα” σηματοδοτεί ένα όμορφο και διαχρονικό ταξίδι προς την ψυχή, το πάθος, την αγάπη, την εσωτερική τρικυμία, την γαλήνη και την συναισθηματική ολοκλήρωση.


Σε αυτό το νέο του μουσικό εγχείρημα, ο βραβευμένος κλασικός κιθαρίστας και συνθέτης Παναγιώτης Μάργαρης, θα μας παρουσιάσει κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία του. Πιο συγκεκριμένα, διασκευές του σε υπέροχες μουσικές των Ennio Morricone, Nino Rota, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Sting, Beatles, Rolling Stones καθώς και δικές του συνθέσεις.


Ιδιαίτερη στιγμή της παράστασης αποτελεί η παρουσίαση του νέου του άλμπουμ “Πρελούδιο στον έρωτα”, το οποίο σημειώνει μεγάλη εμπορική επιτυχία, μιας και έφτασε στην πρώτη θέση των επίσημων charts της Ελλάδας.


Το “Πρελούδιο στον έρωτα” είναι ένα σπάνιο ρεσιτάλ για κλασική κιθάρα και θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού.


Πληροφορίες: 📞 210 9940699


▪️ Θα διανέμονται δελτία εισόδου στο τμήμα Πολιτισμού του ΠΑΟΔΗΛ, Νικομάχου 18, στις 01.07 και 02.07 από τις 10:00 έως τις 18:00.
 


Θέμης Γιαννόπουλος


Πρόεδρος ΠΑΟΔΗΛ