Ηλιούπολη: Καταγγελία Γαβριήλ Αραμπατζή - "Η Πόλη που θέλω" για το Φεστιβάλ Παραγωγών.

 


Ένα από τα θέματα που ήρθαν προς συζήτηση στη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής στις 30/6/2021 ήταν οι καταλήψεις δημόσιων χώρων για το Φεστιβάλ Παραγωγών.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Η πόλη που θέλω» Γαβριήλ Αραμπατζής, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, έθεσε ερωτήματα στον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης σχετικά με τη συγκεκριμένη δράση, υπενθυμίζοντας ότι, κατά το παρελθόν, το δημοτικό συμβούλιο έχει τοποθετηθεί σχετικά με τέτοιου είδους δράσεις - π.χ. «Χωρίς μεσάζοντες».
Η αδιαφορία του δημάρχου και της δημοτικής αρχής για τη γνώμη του δημοτικού συμβουλίου δεν εκπλήσσει πλέον κανέναν, ενώ είναι φανερό ότι προκαταβάλουν και την απόφαση της επιτροπής, αφού η συγκεκριμένη δράση, χωρίς να έχει πάρει έγκριση από πουθενά, προαναγγέλθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:https://bit.ly/2TuwYOG

Εμείς, η παράταξη « η Πόλη που θέλω», θα επαναλάβουμε αυτό που έχουμε πει πολλές φορές στο δημοτικό συμβούλιο: δεν έχουμε δώσει καμιά εξουσιοδότηση σε κανέναν, οπότε κανείς δε μπορεί να μιλάει εξ ονόματός μας, ούτε μπορεί να έχει δεδομένη την ψήφο μας.