Ο Υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης.

 


Ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης συμμετείχε στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ανήμερα του εορτασμού της Αγίας Μαρίνας στον Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας Ηλιουπόλεως.

Επισημαίνουμε ότι κάθε χρόνο από το 2004 η εκκλησιαστική κοινότητα του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνης Ηλιούπολης, οργανώνει γιορτές με αφορμή την Παναγία Οστρομπράμσκα και τις σχέσεις μας με τους Πολωνούς. 

Λόγω των υγειονομικών δεδομένων οι φετινοί εορτασμοί πραγματοποιούνται μαζί με το πανηγύρι της αγίας Μαρίνης. 

Οι φετινοί εορτασμοί θα είναι αφιερωμένοι στην επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση και τους Πολωνούς Φιλέλληνες που πολέμησαν δίπλα στους Έλληνες ενώ θα προβληθούν και αντιστασιακές πράξεις των Πολωνών στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Συνεπώς η παρουσία του κ. Θεοχάρη ο οποίος κάθε χρόνο τιμά την Αγία Μαρίνα στην Ηλιούπολη φέτος είχε ιδιαίτερη σημασία καθώς στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία της οποίας ακολούθησε Λιτάνευση εικόνος Παναγίας Οστρομπράμσκα και εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας έδωσε το παρών πολυπληθής αντιπροσωπία Πολωνών μεταξύ των οποίων ο πρέσβης, βουλευτές και  γερουσιαστές. 


Στην φωτογραφία εξωφύλλου της ανάρτησης ο Υπουργός Τουρισμού και βουλευτής Νέας Δημοκρατίας ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ κ. Χάρης Θεοχάρης, ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Α' Πειραιά κ. Χριστόφορος - Εμμανουήλ Μπουτσικάκης, ο δημοτικός σύμβουλος - επικεφαλής "Η Πόλη που θέλω" και υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γαβριήλ Αραμπατζής και ο δημοτικός σύμβουλος  Ηλιούπολης κ. Θανάσης Αθανασίου - "Η Πόλη που θέλω".