ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Συνάντηση Τάκη Θεοδωρικάκου - Γαβριήλ Αραμπατζή.

 

Στο πολιτικό του γραφείο στην Αθήνα ο Βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και επιτυχημένος Υπουργός Εσωτερικών της Κυβέρνησης Μητσοτάκη κ. Παναγιώτης (Τάκης) Θεοδωρικάκος συνάντησε τον δημοτικό σύμβουλο Ηλιούπολης και επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" κ. Γαβριήλ Αραμπατζή.

Η συζήτηση διήρκεσε σχεδόν δύο ώρες και αφορούσε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και κεντρικής πολιτικής σκηνής. 

Οι δυο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις για πολλά θέματα, συμφώνησαν μεταξύ άλλων στην αδυναμία της σημερινής Διοίκησης του Δήμου Ηλιούπολης να εκμεταλλευτεί αποτελεσματικά τις ευκαιρίες που δίνει η Κυβέρνηση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ανανέωσαν το ραντεβού τους σε σύντομο χρονικό διάστημα στην Ηλιούπολη.


Παναγιώτης (Τάκης) Δημητρίου Θεοδωρικάκος

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 

Προσωπικά Στοιχεία

Τόπος και Ημερομηνία γέννησης: Γεννήθηκε το 1964 στο Κερατσίνι, αποφοίτησε από το λύκειο της Iωνιδείου Προτύπου Σχολής.

Οικογενειακή Κατάσταση: Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Επάγγελμα: Διδάκτορας δημοσίων πολιτικών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στου οποίου τη σχολή Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών διδάσκει μέχρι και σήμερα.

Σπουδές: Πτυχιούχος του Παιδαγωγικού τμήματος του ΕΚΠΑ. Πραγματοποίησε τις Μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης στην πολιτική επιστήμη και κοινωνιολογία με ειδίκευση στην εκλογική κοινωνιολογία. Επιστημονικός συνεργάτης και πρόεδρος της εταιρείας GPO ΑΕ, από το 2000 ως το 2016.

Πολιτικές / Κοινωνικές Δραστηριότητες

Σύμβουλος Στρατηγικής του Προέδρου της ΝΔ από τον Οκτώβριο του 2015 και Συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας του κόμματος από τον Οκτώβριο του 2016.
Πολιτικός ερευνητής και αναλυτής.
Έχει παρουσιάσει σημαντικές κοινωνικές και πολιτικές έρευνες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε επιστημονικά συνέδρια, ημερίδες και μέσα μαζικής ενημέρωσης.


Στοιχεία Επικοινωνίας

Email:
theodorikakosoffice@gmail.com
p.theodorikakos@parliament.gr
Διεύθυνση:
Βούρβαχη 10 & Νέζερ 1 (2ος όροφος)
Τ.Κ. 11 743, Αθήνα
Τηλέφωνα: 210 9225720, 210 9231577