Μαραθωνοδρόμος ο κ. Γενικός...

Ο λόγος για τον Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη.

Όχι ένα όχι δύο αλλά πέντε Δήμους επισκέφθηκε σε μια μέρα.

Επίσκεψή στους Δημάρχους Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο, Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, Ζωγράφου Βασίλη Θώδα, Καισαριανής Χρήστο Βοσκόπουλο και Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης.

Παρουσία των Αντιδημάρχων και των συνεργατών τους, συζητήσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι αναφορικά με τη σύνταξη και διαχείριση των προϋπολογισμών τους, τις προσλήψεις, την κινητικότητα και τρόπους αντιμετώπισής τους με τη στήριξη του Υπουργείου Εσωτερικών, ενώ τέλος τους ενημέρωσα για τις πρόσφατες εντάξεις έργων τους στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και την προοπτική ένταξης των υπολοίπων προτάσεων τους στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.


Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης: Ο Δήμος Περιστερίου διεκδίκησε και εξασφάλισε 25 εκατ. ευρώ! Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης με επισκέφθηκε στο γραφείο μου για να μου αναγγείλει με τον πλέον επίσημο τρόπο την ένταξη του έργου “Παρεμβάσεις – αναπλάσεις, προσβασιμότητα οδικών αξόνων και κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Περιστερίου”, προϋπολογισμού 12 εκατ. ευρώ, στο πλαίσιο του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης”. Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν 4 ακόμη προτάσεις, ώστε ο Δήμος Περιστερίου να χρηματοδοτηθεί με το συνολικό ποσό των 25 εκατ. ευρώ. Οι διεκδικήσεις με ώριμες μελέτες και προτάσεις, δίνουν την ευκαιρία στην πόλη μας να βαδίσει στο δρόμο της ανάπτυξης με ακόμη ταχύτερους ρυθμούς.

Γιώργος Παπανικολάου - Μιχάλης Σταυριανουδάκης

Μιχάλης Σταυριανουδάκης - Γιάννης Φωστηρόπουλος

Μιχάλης Σταυριανουδάκης - Βασίλης Θώδας

Στην φωτογραφία εξωφύλλου ο κ. Σταυριανουδάκης στο Δημαρχείο Καισαριανής με τον Δήμαρχο Χρήστο Βοσκόπουλο και τους συνεργάτες του.