"Κύριοι της διοίκησης αυτός είναι ο μόνος δημοκρατικός δρόμος για να ληφθεί μία σωστή, καθαρή και διάφανη απόφαση στο θέμα για την αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού της Ηλιούπολης".


Τάδε έφη ο κ. Τάσος Ευσταθίου και η παράταξη "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" σε ανακοίνωση που λάβαμε πριν λίγο.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

"Σήμερα στις 2:41μμ μας απεστάλη από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου η πρόσκληση για τη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου στις 8 Ιουλίου 2021 και ημέρα Πέμπτη.

Πρώτο θέμα είναι η συζήτηση και ενημέρωση για τον ηλεκτροφωτισμό της πόλης μας.

Κύριοι της διοίκησης, εμείς ζητήσαμε στην Οικονομική Επιτροπή να έρθει το θέμα αυτό στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπου εκεί θα παρθεί η μεγάλη απόφαση με ποιo χρηματοδοτικό μοντέλο & κόστος θα προχωρήσουμε στην πραγματοποίηση του αναγκαίου αυτού έργου της αναβάθμισης του Ηλεκτροφωτισμού της πόλης μας.

Δηλ. θα προχωρήσουμε με ένα κόστος περίπου 8.000.000 ευρώ ή με ένα κόστος περίπου στο 50% του ποσού αυτού ή κάτι διαφορετικό;

Αυτό δε, πρέπει να το αποφασίσει όλο το Δημοτικό Συμβούλιο των 41 Δημοτικών Συμβούλων και όχι το ολιγομελές σχήμα της Οικονομικής Επιτροπής των 7 ατόμων.
(Σημ. Στην Οικονομική Επιτροπή το ψήφισαν μόνο 4 Δημ. Σύμβουλοι…).

Ζητούμε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο όπως στείλουν ορθή επανάληψη του θέματος & συγκεκριμένα:
«Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού της πόλης μας».

Αυτός είναι ο μόνος δημοκρατικός δρόμος για να ληφθεί μία σωστή, καθαρή και διάφανη απόφαση, πέρα από κάθε καχυποψία, για το καλό & συμφέρον της πόλης μας.

Εξυπακούεται ότι το έργο αυτό θα έπρεπε να είχε γίνει από εχθές & η Διοίκηση Χατζηδάκη θα έπρεπε να το είχε σε πρώτη προτεραιότητα από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της.".

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ