Πυροβόλησαν τον μαύρο αδέσποτο γάτο που φρόντιζαν στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης.

 


Διαβάζουμε στην Δημόσια Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - Έκτο Δημοτικό Ηλιούπολης:

"Ακόμα ένα περιστατικό άγριας κακοποίησης ζώου έρχεται να προστεθεί στην πληθώρα των κακοποιήσεων ζώων που καταγράφονται συνεχώς στην πατρίδα μας.

Αυτή τη φορά πρόκειται για τον μαύρο αδέσποτο γάτο, που φροντίζαμε τους τελευταίους μήνες στο 6ο Δ.Σ. Ηλιούπολης. Τον γατούλη μας που όλο το καλοκαίρι φροντίζαμε να μην του λείψει ούτε μέρα τροφή, καθαρό νερό & χάδια. Που το Σχολείο μας ήταν το "σπίτι" του. Που έκανε τις βόλτες του στα προαύλια & ξάπλωνε στην μάντρα & δεχόταν χάδια από τους περαστικούς & που ερχόταν να κοιμηθεί στο καλάθι του κάτω από τη σκάλα. Τον γατούλη μας που τον γνώριζαν όλοι οι μαθητές μας! Τον γατούλη που τον γνώριζε & όλη η γειτονιά!

Αυτό το άκακο & υπέροχο ζώο κάποιος διεστραμμένος & νοσηρός άνθρωπος το ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ!!!!!!!! ναι το ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ!!!!!! έξω ακριβώς από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης , στη γωνία Αγησιλάου & Βαλτετσίου!!!!!!

Με μια μεταλλική σφαίρα σφηνωμένη στην σπονδυλική του στήλη, στο ύψος της ωμοπλάτης βρέθηκε, για καλή του τύχη, από την κα Παπαγιαννοπούλου, μέλος & εθελόντρια της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης την Παρασκευή, 20 Αυγούστου στις 7:00 το πρωί, όπου & μεταφέρθηκε αμέσως στον κτηνίατρο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες που κοινοποίησε η ΖΕΗ.

Στεναχώρια, αγανάκτηση, θυμός, οργή για τέτοιου είδους ακατανόητες πράξεις. Πώς είναι δυνατόν, οπλοφορούν & πυροβολούν ανυπεράσπιστα ζώα έξω από ένα δημόσιο Δημοτικό Σχολείο σε μια ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη γειτονιά ....
Σε λίγες μέρες από το σημείο αυτό θα διέρχονται δεκάδες παιδιά με τους γονείς τους καθημερινά... Τα λόγια περιττά,τα συμπεράσματα δικά σας.
Το περιστατικό έλαβε χώρα το ξημέρωμα 19ης προς 20η Αυγούστου.


Σας ενημερώνουμε ότι έγινε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Ηλιούπολης για το περιστατικό το οποίο χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα σοβαρό.
Παρακαλούμε πολύ όποιος ή όποια γνωρίζει κάτι να ενημερώσει το Αστυνομικό Τμήμα Ηλιούπολης σχετικά. Παρακαλούμε ιδιαίτερα τους γείτονες αν γνωρίζουν οτιδήποτε να ενημερώσουν την Αστυνομία. Ο ένοχος πρέπει να βρεθεί & να τιμωρηθεί όπως ορίζει ο νόμος για να μην επαναλάβει τις φρικαλέες πράξεις του!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης & ιδιαιτέρως την εθελόντρια κα Παπαγιανοπούλου για την πολύτιμη βοήθειά της. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηλιούπολης για την εξαιρετική στάση & ανταπόκρισή τους & ιδιαιτέρως τον Αρχιφύλακα Τορονίδη Θ. & την Αστυφύλακα Παπανικολάου Ε. για την κατάρτιση & την ευαισθησία τους.

Ο γατούλης μας θα ζήσει & θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να μην πάθει ποτέ πια τίποτα!!!!!!!

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ!!!!!!!!!!!
Η Διευθύντρια του 6ου Δ.Σ. Ηλιούπολης
Γεωργιοπούλου Βάσω".