Ηλιούπολη: Κλειστό το Αθλητικό Κέντρο Στίβου "Χαλικάκι" λόγω κρούσματος.

 

Ένα κολλημένο χαρτί Α4 στην είσοδο του Αθλητικού Κέντρου Στίβου "Χαλικάκι" αναφέρει: "ΛΟΓΩ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ (ΔΕΥΤΕΡΑ 02/08 ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ 03/08)".


Ο Πρόεδρος του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. κ. Θεμιστοκλής Γιαννόπουλος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γύρω στις 18.30μ.μ. αναφέρει:

"Αγαπητοί Δημότες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως σήμερα Δευτέρα 2 Αυγούστου μας γνωστοποιήθηκε επιβεβαιωμένο κρούσμα covid-19 υπαλλήλου φύλαξης του Σταδίου στο Χαλικάκι. Αμέσως εφαρμόσαμε και ενεργοποιήσαμε το πρωτόκολλο λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ.
Ο ΠΑΟΔΗΛ και το προσωπικό μας, τηρούμε απαρέγκλιτα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τους κανόνες δημόσιας ασφάλειας και υγιεινής, με πρώτιστο μέλημά μας, την προστασία της υγείας και της ασφάλειας όλων των αθλουμένων.

Σήμερα το απόγευμα και αύριο Τρίτη 3/8/2021 η αθλητική εγκατάσταση θα παραμείνει κλειστή προκειμένου να απολυμάνουμε το χώρο που κινήθηκε ο εργαζόμενος μας. Η εγκατάσταση θα λειτουργήσει κανονικά από Τετάρτη 4 Αυγούστου.
Παρακαλούμε θερμά να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ".