Δήμος Ηλιούπολης: Παρατείνεται η Συγκέντρωση Βοήθειας για τους Πυρόπληκτους.


 

ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

Η ανταπόκριση όχι μόνο των κατοίκων της Ηλιούπολης, αλλά και των γειτονικών περιοχών, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, γεμίζοντάς μας αισιοδοξία από τα υγιή κοινωνικά αντανακλαστικά, την ευαισθησία και την προσφορά αλληλεγγύης πολιτών, πολιτικών φορέων, δημοτικών παρατάξεων και συλλογικοτήτων, που ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρωτοβουλία του Δήμου μας.
Μεγάλες ποσότητες ειδών ανάγκης συγκεντρώθηκαν και παραδόθηκαν ή στάλθηκαν με φορτηγά στους δικαιούχους, μετά από απευθείας συνεννόηση του Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη με τους συναδέλφους του των περιοχών που επλήγησαν και συγκεκριμένα:
•Βαρυμπόμπη: Μεγάλη ποσότητα συσκευασιών εμφιαλωμένου νερού, παραδόθηκε επί τόπου, με φορτηγό του Δήμου μας.
•Δήμος Οιχαλίας (Μεσσηνία): 4 παλέτες.
•Δήμος Ανατολικής Μάνης: 3 παλέτες, με μεταφορικές που έστειλαν οι αντίστοιχοι Δήμοι.
•Περιφερειακή Ενότητα Ευβοίας: 1 φορτηγό που έστειλαν στο Δημαρχείο μας, με περισσότερους από 5 τόνους ειδών ανάγκης.
•Δήμος Οιχαλίας, 2η αποστολή, 1 φορτηγό με 10 παλέτες
Ο δυσάρεστος απολογισμός των ζημιών στις πληγείσες περιοχές, οι μεγάλες ανάγκες, αλλά και η συνεχιζόμενη συγκινητική προσφορά των πολιτών, κάνει αυτονόητη την παράταση της ημερομηνίας συγκέντρωσης ειδών ανάγκης μέχρι την επόμενη Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021, κάθε εργάσιμη ημέρα στην είσοδο του Δημαρχείου, από 10:00 έως 13:00 και από 18:00 έως 20:00.
Συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας και συγκεκριμένα αλεύρι, ζυμαρικά, όσπρια, γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες, παξιμάδια, νερά σε συσκευασίες και ξηρές τροφές για γάτες και σκύλους.
Ο Δήμος Ηλιούπολης με συναίσθηση του κοινωνικού του καθήκοντος, έκανε αυτό που έπρεπε από την πρώτη στιγμή και θα συνεχίσει να το πράττει.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ
13 Αυγούστου 2021
Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης


Στην δημοτική παράταξη "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" ένιωσαν την ανάγκη να μας ενημερώσουν για την συμμετοχή τους στη δράση.
Αναφέρεται σε χθεσινή ανάρτησή της παράταξης στη σελίδα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

"Με συγκινητικό τρόπο πραγματοποιείται όλη αυτή την εβδομάδα η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης & τροφίμων μακράς διάρκειας, για τους πυρόπληκτους, από τους πολίτες όλων των περιοχών της χώρας.
Η κοινωνία των πολιτών, η κοινωνία της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης είναι δίπλα στους πληγέντες συμπολίτες μας και προσφέρει σύμφωνα με τις δυνατότητες, του καθενός μας.
Έτσι βρεθήκαμε και εμείς, δηλ. αντιπροσωπεία του συνδυασμού "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά", στους χώρους συλλογής του δήμου Ηλιούπολης.
Στην φωτό οι Τάσος Ευσταθίου, Παν. Καρανδρέας & Μιχάλης Κουρής.
Οι Ανδρέας Τσουκαλας & Δημητρης Ταμβακος συμμετείχαν από απόσταση γιατί ήσαν εκτός πόλεως!!".