Βλέπει φαντάσματα ξανά ο μεγαλοδημοσιογράφος...



Στην ομάδα των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ φιλοξενήσαμε προσφάτως την ανάρτηση του συμπολίτη μας κ. Ευαγγέλου Λιακόπουλου με τις ευχές του προς τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων  κ. Νικόλαο Χαρδαλιά για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του καθώς και ένα άρθρο του έγκριτου site enikos.gr σχετικά με το εύλογο και ορθό κατά την ταπεινή μας άποψη ξέσπασμα της κόρης του κ. Νίκου Χαρδαλιά.

Ενδιαφέρουσες αναρτήσεις που αφενός διαβάστηκαν αρκετά από τους φίλους και όχι μόνο της ομάδας συγκεντρώνοντας θετικές ως επί το πλείστον  αντιδράσεις για τον κ. Υφυπουργό. 

Ο μεγαλοδημοσιογράφος της πόλης μας βέβαια στον κόσμο του. Φαίνεται τώρα που τον ξέχασε η ΑΛΕΞΑ σε αντίθεση με άλλο τοπικό επαγγελματικό μέσο της πόλης το οποίο βρίσκεται σε καλή θέση στην Ελλάδα προσπαθεί ο φουκαράς να προσελκύσει αναγνώστες με αναρτησούλες για ευφάνταστα εμετικά σχόλια στην ομάδα των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. Θα σου περάσει λεβέντη μου... Ψάξε αλλού να βρεις κόντρα για να σε διαβάσουν... Εμείς δεν πρόκειται να ασχοληθούμε σοβαρά μαζί σου πλέον...