Ι.Ν. Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως: Προς εκπλήρωση της εξαγγελίας για τους πυρόπληκτους.Ανέφερε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου και Προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως την 24η Αυγούστου 2021:

"Καθ' οδόν προς εκπλήρωση της εξαγγελίας για τους πυρόπληκτους. Το Fundacja Hagia Marina σε συνεργασία με το σωματείο Παναγία Ελεούσα θα παραδώσει αύριο το προϊόν της αγάπης μας προς τους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους.

Στάση για προσκύνημα στον θαυματουργό άγιο Ιωάννη τον Ρώσσο και συνάντηση με τον ποιμενάρχη των πληγέντων. Κατάληξη στην Βόρεια Εύβοια με την συνοδεία του συνεργάτου του Ιδρύματος Paweł Nasuta ο οποίος διακόνησε και την δημιουργία της φωτογραφικής συλλογής στα καμένα.

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί δείτε εδώ: https://www.facebook.com/groups/agmarina/permalink/10165831783295045/

Όσοι θέλετε μπορείτε να συμμετάσχετε σε αυτή την πρωτοβουλία καταθέτοντας χρήματα σε λογαριασμό που θα δοθεί σε προσωπικό μήνυμα σε όποιον τον ζητήσει από εδώ, αλλά και στο ναό με επώνυμη παράδοση στους υπεύθυνους και λήψη σχετικής αποδείξεως, η ανωνύμως στο κίτιο που έχει τοποθετηθεί για αυτό το σκοπό".