Το Εκθεσιακό Κέντρο Δήμου Ηλιούπολης φιλοξενεί την αναδρομική έκθεση "Νυχτωδία" της Φωτογραφικής Λέσχης Ηλιούπολης.

 


ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Το Εκθεσιακό Κέντρο Ηλιούπολης στην Λεωφόρο Ειρήνης 14 – 16 και Αλκιβιάδου, στην πλατεία Φλέμινγκ λειτουργεί καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες από 09:00 έως της 12:30, 18:00 έως 21:30 και κάθε Σάββατο 18:00 έως 21:30.
Αυτή την περίοδο και έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2021, φιλοξενείται η αναδρομική έκθεση "Νυχτωδία" της Φωτογραφικής Λέσχης Ηλιούπολης και στη συνέχεια, στο πλαίσιο εορτασμού των 200 χρόνων από το 1821, θα πραγματοποιηθούν παράλληλα με τις εκδηλώσεις στο Άλσος «Δ. Κιντής» και άλλες εκθέσεις ζωγραφικής, γραμματοσήμου, σκίτσου, χαρακτικής και φωτογραφίας.
Εργαζόμαστε συστηματικά, ώστε το Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Ηλιούπολης να γίνει ένα ζωντανό κύτταρο πολιτισμού, ανοιχτό σε κάθε φορέα, σύλλογο, συλλογικότητα ή και μεμονωμένο δημότη και να αποτελέσει πόλο έλξης για όλους τους πολίτες της Ηλιούπολης και της ευρύτερης περιοχής.
Κάθε ενδιαφερόμενος, που επιθυμεί να εκθέσει έργο με αντικείμενο αποκλειστικά εικαστικού ενδιαφέροντος, μπορεί να απευθυνθεί στο Αυτοτελές Τμήμα Πολιτισμού-Αθλητισμού-Νέας Γενιάς και Εξυπηρέτησης του Δημότη, στο Δημαρχείο, τηλέφωνο 2109970128. Οι αιτήσεις θα εξετάζονται από την επιτροπή εποπτείας του Εκθεσιακού Κέντρου, για την έγκριση ή μη της παραχώρησής του.
Ο Δήμος Ηλιούπολης, με επιμονή και συνέπεια, πασχίζει για την προώθηση του Πολιτισμού και των Τεχνών και παρά τις δυσμενείς επιπτώσεις της συνεχιζόμενης υγειονομικής κρίσης, δίνει ακόμα ένα βήμα έκφρασης στους δημιουργούς και ταυτόχρονα αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο όλες τις δημοτικές υποδομές.
12 Αυγούστου 2021
Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης