Τι συμβαίνει εκεί ψηλά στον Υμηττό;


Σε μικρό σχετικά χρονικό διάστημα ενημερωθήκαμε από αντίστοιχες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δημάρχου Ελληνικού Αργυρούπολης και Προέδρου του ΣΠΑΥ κ. Γιάννη Κωνσταντάτου για δύο σοβαρά περιστατικά. 

Γιάννης Κωνσταντάτος - Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης και Πρόεδρος ΣΠΑΥ

14.08.2021

Απίστευτο: Γκαζάκια στο δασάκι της Αργυρούπολης
Πριν από λίγο, για δεύτερη φορά σε μία βδομάδα ή περιπολία της ομάδας Εθελοντών Δασοφύλαξης της Αργυρούπολης εντόπισε κάτω από ένα μαξιλάρι τοποθετημένο στην βάση ενός πεύκου δύο γκαζάκια γεμάτα. Μετά τον φακό και γκαζάκια με στόχο προφανή. Είναι απίστευτο αυτό που βιώνουμε και ευχαριστώ τους εθελοντές φύλακες τους Υμηττού μας που αγρυπνούν 24 ώρες το 24ωρο απέναντι στους αλήτες που βάλθηκαν να μας κάψουν.


Τον μηχανισμό παρέλαβε η ασφάλεια και φυσικά τόσο ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης όσο και όλες οι εθελοντικές ομάδων των 11 Δήμων του ΣΠΑΥ βρισκόμαστε σε συναγερμό.Γιάννης Κωνσταντάτος - Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης και Πρόεδρος ΣΠΑΥ

06.08.2021

Φακός πάνω σε χόρτα;;;;
Πριν από λίγο η περιπολία της ομάδας εθελοντών δασοφύλαξης του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης και του ΣΠΑΥ εντόπισε μεγεθυντικό φακό τοποθετημένο σε ξερά χόρτα λίγο πιο πάνω από το εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης, 100 μέτρα από τα πεύκα στο βουνό μας.


Τι είναι αυτό βρε λεβέντες; καλέσαμε την ασφάλεια και ενημέρωσα όλους τους συναδέλφους Δημάρχους του ΣΠΑΥ να αυξήσουν τις αντίστοιχες περιπολίες τους.
Συνεχίζουμε τις περιπολίες στον Υμηττό μας και έχουμε ενεργοπoiησει κάμερες και τα 200 υδροβόλα μας ενώ είναι γεμάτες οι δεξαμενές νερό.