Κοντά στους πυρόπληκτους η Γενική Συνομοσπονδία Πωλητών Λαϊκών Αγορών.

Την Πέμπτη 12/08/2021 στις 21:00 πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με την συμμετοχή των Προέδρων όλων των Ομοσπονδιών που απαρτίζουν την Γενική Συνομοσπονδία Παραγωγών Επαγγελματιών και Βιομηχανικών Ειδών..

Παρόντες στην τηλεδιάσκεψη ήταν οι Κοι :
Αγγελος Δερετζής
Μακρίδης Βασίλης
Μόσχος Παντελής
Απόστολος Τσακανίκας
Στέφυ Τζοάνου
Παντελής Παπαδάκης
Στέφανος Τομαροπουλος
Παναγιώτης Σταυρίδης
κι ο εκπρόσωπος τυπου της Συνομοσπονδίας Σταμάτης Πάγιατης.
Αντικείμενο της εν λόγω τηλεδιάσκεψης, κατόπιν εισήγησης του Προέδρου Κου Άγγελου Δερετζή ήταν η ενεργή και δυναμική συμμετοχή της Συνομοσπονδίας και των επιμέρους Ομοσπονδιών Πανελλαδικά, προκειμένου να σταθούμε όλοι και συγκρoτημενα αρωγοί στο πλάι των συνανθρώπων μας που δοκιμάστηκαν σκληρά.

Των συνανθρώπων μας που δοκιμάστηκαν από τις καταστροφικές φωτιές που έπληξαν την χώρα μας περιβαλλοντολογικά αλλά κι οικονομικά.

Συζητήθηκαν διεξοδικά και προγραμματίστηκαν οι κινήσεις της Συνομοσπονδίας καθώς κι οι κινήσεις πρωτοβουλίας κι αρωγής των επιμέρους Ομοσπονδιών, που θα λάβουν χώρα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα με καταληκτική ημερομηνία τις 29 Αυγούστου όπου και θα συνεδριάσει το ΔΣ της Γενικής Συνομοσπονδίας προκειμένου να συζητηθούν οι διαδικαστικές λεπτομέρειες του όλου εγχειρήματος.

Από την πρώτη στιγμή της δοκιμασίας αυτής, το βλέμμα των ανθρώπων των Λαϊκών Αγορών με την ευαισθησία και το συναίσθημα που τους διακατέχει έδρασαν και δρουν ακόμα και μεμονωμένα σε προσωπικό επίπεδο ή σε επίπεδο κατά τόπους Ομοσπονδιών, έχοντας ήδη προσφέρει απλόχερα την βοήθεια τους στις πληγείσες περιοχές, όπως Ηλεία, Εύβοια, Αττική κλπ.

Η προσοχή, η σκέψη κι οι συντεταγμένες πράξεις στήριξης του Συλλογικού Οργάνου της Συνομοσπονδίας ήταν και θα εξακολουθήσουν να είναι στραμμένες ενεργά στους δοκιμαζόμενους συμπολίτες και συναδέλφους μας ακόμα κι όταν σβήσουν πλέον τα φώτα της δημοσιότητας.

Γιατί πολύ απλά πρόκειται για μια δοκιμασία η οποία δεν είναι μόνο σημερινή αλλά δυστυχώς θα έχει και συνέχεια και διαχρονικότητα και θα είμαστε όλοι μαζί εκεί, παρευρισκόμενοι πλάι τους και συμπαραστεκόμενοι δίπλα τους με κάθε δυνατό τρόπο στην δύσκολη όπως ήδη διαμορφώνεται καθημερινότητά τους.

Ο Εκπ.Τύπου της Γενικής Συνομοσπονδίας
Σταμάτης Παγιάτης