Δήμος Ηλιούπολης: Tο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του FESTIVAL ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (30.08 - 17.09.2021).


Το FESTIVAL ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ο θεσμός που όλοι έχουμε αγαπήσει, «ανοίγει τις πόρτες του» και φέτος, τη Δευτέρα 30 Αυγούστου, τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας.
Το Φεστιβάλ της πόλης του ήλιου υπόσχεται, για μια ακόμη χρονιά, να κάνει και τα βράδια μας πιο φωτεινά, φιλοξενώντας στο ανοιχτό Θέατρο «Δημήτρης Κιντής» υπέροχες θεατρικές παραστάσεις και μουσικές εκδηλώσεις από νέους, πρωτοπόρους αλλά και καταξιωμένους καλλιτέχνες.
Η φετινή διαδρομή μάς οδηγεί σε ποικίλα μουσικά και θεατρικά μονοπάτια. Θα ταξιδέψουμε από τις ροκ μελωδίες, σε τάνγκο και λαϊκά τραγούδια, μέχρι και τη χιπ-χοπ σκηνή ενώ θα κάνουμε στάσεις στο αρχαίο, το κλασικό και το σύγχρονο θέατρο.
Παράλληλα, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Αττικής, θα πραγματοποιηθούν δύο εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και το μουσικό αφιέρωμα σε «Tango και Λαϊκά» της Ζωής Τηγανούρια.
Ο Δήμος Ηλιούπολης και το Φεστιβάλ του, δεν θα μπορούσαν, ωστόσο, να μην ανταποκριθούν με ευαισθησία σε όσους δοκιμάστηκαν και πληγώθηκαν με δριμύτητα αυτό το καλοκαίρι και οι οποίοι έχουν ανάγκη από την κοινωνική αλληλεγγύη και τη διάθεση προσφοράς όλων μας. Γι’ αυτό το λόγο, πέρα από τις όποιες δράσεις στήριξης των πληγέντων, φιλοξενούμε, εκτός προγράμματος, και δύο πρωτοβουλίες νέων καλλιτεχνών με φιλανθρωπικό σκοπό. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η παράσταση «Θάλαμος Νο 6», για τη στήριξη γυναικών θυμάτων βίας και το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου μία συναυλία από ομάδα Ροκ Μέταλ συγκροτημάτων, για τη στήριξη των πυρόπληκτων. Θα ακολουθήσει αναλυτικό δελτίο τύπου για τις δράσεις αυτές.
Ώρα έναρξης εκδηλώσεων: 21:00μ.μ.
Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δημήτρης Κιντής»,
Γαρδίκη & Σμόλικα, Ηλιούπολη, τηλ. 210 9923840.
Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ: http://www.politismos-ilioupoli.gr/.../festival%202021...
Προπώληση εισιτηρίων:
Viva.gr
Βιβλιοπωλείο «Περί βιβλίου», από 25/8 (Ελ. Βενιζέλου 138, 2109946717, Δευτέρα έως Σάββατο, ώρες καταστημάτων)
Τις ημέρες των εκδηλώσεων, το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Ηλιούπολης «Δ.Κιντής» θα είναι ανοιχτό από τις 19:30, και θα διαθέτει εισιτήρια αποκλειστικά για την εκδήλωση της ημέρας.
Η πρόσβαση στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης "Δημήτρης Κιντής" εξυπηρετείται από τις παρακάτω γραμμές του ΟΑΣΑ, που πραγματοποιούν στάσεις πολύ κοντά στο Θέατρο:
Γραμμή 237 (αφετηρία Μετρό Δάφνης), στη στάση Νησάκι ή στη στάση Αστυνομία ή στη στάση Σχολεία (προς Δάφνη)
Γραμμή 140 (αφετηρία Πολύγωνο), στάση Τέρμα στην Πλατ. Παλαιών Πατρών Γερμανού-ΙΚΑ
Γραμμή 201 (Μετρό Αγίου Δημητρίου), στάση Τέρμα στην Πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού-IKA
Δωρεάν μεταφορά από το Μετρό Ηλιούπολης:
Καθ’ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ, το Δημοτικό Λεωφορείο θα είναι σταθμευμένο, από τις 20:30, στον παράδρομο της Λ. Βουλιαγμένης, στην Β’ Είσοδο Ηλιούπολης κάτω από το Μετρό Ηλιούπολης, με προορισμό το Θέατρο. Μετά τη λήξη της εκδήλωσης, θα μεταφέρει τους θεατές στον ίδιο σταθμό.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210 9940699
-----------------------------------------------------------------------
Το FESTIVAL ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ θα λειτουργεί, καθ’ όλη τη διάρκεια του, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.