ΜΑΧόμενη Ηλιούπολη - Πέτρος Μανιάτης: Δικαίωση στον συμπολίτη και αθλητή Ορφέα Παρασκευόπουλο.


Η
ΜΑΧόμενη Ηλιούπολη στο πλευρό των νέων που αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους



Η διοίκηση του Α.Ο.Η Χαραυγιακός / Xaravgiakos FC αρνείται τα αυτονόητα
✔
Πρόσφατα ο συμπολίτης μας και πρώην ποδοσφαιριστής του Χαραυγιακού Ορφέας Παρασκευόπουλος έκανε γνωστό με δημόσια ανακοίνωσή του, την οποία ακολούθησαν με δικές τους παρεμβάσεις, άλλοι δύο παίκτες της ίδιας ομάδας τη μη καταβολή των δεδουλευμένων του και τη μη χορήγηση σε αυτόν του δελτίου του από τη διοίκηση της ομάδας. Στην ανακοίνωση που μας εισάγει σε γνωστές «μαύρες» πρακτικές στους χώρους εργασίας, όπου απειλές και προειδοποιήσεις ότι ο συνδικαλισμός «τελείωσε» έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, αναδεικνύεται πως κάποιοι άνθρωποι απαλλαγμένοι από τη σαπίλα της εποχής συνεχίζουν να παλεύουν για τα αυτονόητα.
Παρά τη δημοσιότητα που έχει πάρει η καταγγελία των ποδοσφαιριστών, ακόμη δεν έχει βγει κάποια δημόσια ανακοίνωση εκ της διοικήσεως της ομάδας.
Πολλοί αναρωτιούνται επίσης αν η σιωπή και των υπολοίπων ομάδων και παικτών δείχνει ένα γενικό κλίμα εκφοβισμού το οποίο υφίσταται γενικά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Άραγε, αυτού του είδους οι συμπεριφορές «αγαπούν το άθλημα και τη γειτονιά»;
Πριν σοκαριστούμε για ακόμη μια φορά με κάποιο τρομερό συμβάν που συμβαίνει στο άθλημα αυτό, επαγγελματικό και ερασιτεχνικό, ας σκεφτούμε πόσοι τολμούν να καταγγείλουν και να διεκδικήσουν για όσα έχουν κοπιάσει.
Παρότι, ο νεαρός ποδοσφαιριστής ζητάει επανειλημμένα τα αυτονόητα, δηλαδή να του επιστραφεί το δελτίο του ώστε να αποχωρήσει χωρίς προβλήματα, η διοίκηση αρνείται εμμονικά δείχνοντας το εκδικητικό της πρόσωπο.
Με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και το ποδόσφαιρο ασχολούνται χιλιάδες νέοι στην πόλη μας, οι σύλλογοι και οι ομάδες έχουν ενεργό ρόλο στη κοινωνική ζωή μας. Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον Χαραυγιακό, δεν αφορά μόνο την συγκεκριμένη ομάδα και σαν τέτοια χρειάζεται να αντιμετωπιστεί από τον Γιώργος Χατζηδάκης - Δήμαρχος Ηλιούπολης , τις δημοτικές κινήσεις , τις συλλογικότητες και συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο δήμο, τους γονείς και τους φιλάθλους της ομάδας.
Απέναντι στους εκβιασμούς, τα ψέματα και τον παραγοντισμό της διοίκησης του Χαραυγιακού εμείς στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους ανθρώπους που παλεύουν για τα δικαιώματά τους!
✊
ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΗ ΟΡΦΕΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ – ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!