Μπλέξανε τις γραμμές τους οι δημοτικοί παράγοντες της πόλης...

 



Δεν άρεσε φαίνεται στον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών η ενημερωτική ανάρτηση με την οποία μάθαμε ότι παρουσία του αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας και του Εντεταλμένου Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ηλιούπολης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Α' Βοηθειών, που εορτάζεται κάθε δεύτερο Σάββατο του Σεπτεμβρίου ως #WorldFirstAidDay η Ομάδα Διάσωσης ΔΕΛΤΑ Rescue Team DELTA διοργάνωσε με την συνεργασία του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟY ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΩΝ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΚΟΙΝΣΕΠ Π.ΔΙΚ.Π.Π.Δ.Κ., θέλοντας να τονίσει τη σπουδαιότητα της γνώσης των πρώτων βοηθειών στην καθημερινότητα, καθώς και την έγκαιρη και ορθή παρέμβαση που μπορεί να σώσει ζωές, πιστοποιημένο σεμινάριο BLS/AED (ERC) για πολίτες και εθελοντές.

"Σας ενημερώνω πως το συγκεκριμένο είναι είναι καθαρά προσωπική και ιδιωτική πρωτοβουλία και ουδεμία απολύτως σχέση έχει με την Πολιτική Προστασία του Δήμου Ηλιούπολης.
Θα υπάρξουν ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια και εκπαιδεύσεις σε συνεννόηση με τον Αντιδήμαρχο κ. Πουλος Ιωαννης και σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και την κ. Georgia Sinodinou, την Ε.Ο.Δ.Π.Η και άλλους φορείς που θα παράσχουν και τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, για τα οποία θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.
Με την ευκαιρία να ενημερώσω πως αυτό το διάστημα διαμορφώνουμε την αίθουσα των Πολυκλαδικών, που έχει παραχωρηθεί από το Δήμο μας στο Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. της Ηλιούπολης στην οποία θα στεγαστεί η Σχολή Εκπαίδευσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού" ανέφερε σε σχόλιο του σε σχετική ανάρτηση απαντώντας σε πολίτη ο κ. Κώστας Γ. Σεφτελής με την ιδιότητα του ως Αναπληρωτής Συντονιστής Σ.Τ.Ο. Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ηλιούπολης.

Μπλέξανε τις γραμμές τους οι δημοτικοί παράγοντες της πόλης...