Ηλιούπολη: "Μετεξεταστέοι" στον τομέα του πρασίνου κ. Δήμαρχε...

 


Η χθεσινή μας βόλτα στην πόλη κ. Δήμαρχε γέμισε την μνήμη της φωτογραφικής μας μηχανής με εικόνες που αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι η σημερινή Διοίκηση δυο χρόνια μετά την ανάληψη των καθηκόντων της παραμένει μετεξεταστέα στον τομέα του πρασίνου.

Με δεδομένο ότι τα στελέχη της αποτελούν σε μεγάλο ποσοστό τμήμα της προηγούμενης Διοίκησης έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε μήπως τελικά ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για τις αστοχίες που χρεώσαμε στον πρώην Δήμαρχο κ. Βασίλη Βαλασόπουλο. 

Χρυσάφη

Εκατοντάδες κενές φυτοδόχοι, κάποιες ακαθάριστες και εγκαταλελειμμένες, μικρές ζούγκλες και εστίες βρώμας...

Ηρ. Κωνσταντοπούλου

Σε πολλά κεντρικά σημεία της πόλης οι νησίδες απεριποίητες δημιουργούν στους επισκέπτες την αίσθηση της αδιαφορίας των αρμοδίων.

Οι εικόνες πέριξ του σταθμού μετρό ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ σίγουρα δεν αφήνουν στον επισκέπτη θετικές εντυπώσεις. "Μετεξεταστέοι" στον τομέα του πρασίνου κ. Δήμαρχε...


Και σίγουρα κ. Δήμαρχε για το χάλι του πρασίνου όπως αποτυπώνεται τόσο στην φωτογραφία εξωφύλλου όσο και σε αυτή που ακολουθεί από την πλατεία Ανεξαρτησίας δεν ευθύνονται ούτε οι γονείς ούτε τα παιδάκια τους που επισκέπτονται την συγκεκριμένη πλατεία η οποία στον θέμα του πρασίνου αποτελεί την ντροπή της πόλης μας.

πλατεία Ανεξαρτησίας


Αλγεινή εντύπωση μας προκάλεσε κ. Δήμαρχε η εικόνα εγκατάλειψης στην οποία βρίσκεται το λεγόμενο φυτώριο του Δήμου Ηλιούπολης επί της Λεωφ. Εθνάρχου Μακαρίου και Αθηνοδώρου ενώ σε δεκάδες σημεία της πόλης συναντήσαμε στοίβες με κομμένα κλαδιά και δέντρα που σε κάποιες περιπτώσεις βρίσκονται εκεί για καιρό.

Γυμναστηρίου

Θα μπορούσαμε κ. Δήμαρχε σε τούτη την ανάρτηση να επισυνάψουμε άλμπουμ φωτογραφιών για τον τομέα του πρασίνου όπως αποτυπώθηκε στο φωτογραφικό μας φακό κατά τον χθεσινό μας περίπατο στην πόλη.

Πράσινο έχει και ο όμορος Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης...

Τον πολίτη της Ηλιούπολης δεν τον ενδιαφέρει ούτε το ακούρευτο γκαζόν στο Τόκυο, ούτε ο όγκος του πρασίνου της πόλης, ούτε η έλλειψη προσωπικού αλλά το αποτέλεσμα.

Και στον τομέα του πρασίνου η Διοίκησή σας κ. Χατζηδάκη είναι "μετεξεταστέα"...