Λίγα Λόγια για μια Επιτυχημένη Φιλανθρωπική Εκδήλωση.

 


Μακράν ο καλύτερα οργανωμένος φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας  στην πόλη την τελευταία δεκαετία, επιτυχία που πιστώνεται στον Δήμαρχο κ. Γιώργο Χατζηδάκη που ανέλαβε την υλοποίηση σχετικής πρότασης. Δήμαρχε καιρός για την δημιουργία Ποδοσφαιρικής Ομάδας Δήμου Ηλιούπολης για συμμετοχή σε φιλανθρωπικούς αγώνες. Και γιατί όχι και Καλαθοσφαίρισης αφού υπάρχουν πολλοί ψηλοί...

Η πολυπληθέστερη από πλευρά της αντιπολίτευσης συμμετοχή σε αντίστοιχη φιλανθρωπική εκδήλωση. 


Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος προσέρχεται στην φιλανθρωπική  εκδήλωση συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Δήμαρχο κ.Γαβριήλ Αραμπατζή, επικεφαλής "Η Πόλη που θέλω"

Σύντομο ανέκδοτο ότι κάποιοι μίζεροι είδαν για πρώτη φορά κυκλοφοριακό πρόβλημα στην πόλη επειδή ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος και οι βουλευτές Νοτίου Τομέα κ.κ. Χάρης Θεοχάρης και Άννα Καραμανλή.

Θερμά Συγχαρητήρια για όλους όσες και όσους εργάστηκαν σεμνά και ταπεινά για την οργάνωση και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Ευχές για ουσιαστική επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο μικρός Γιαννάκης όταν οι προβολείς έσβησαν.

ΥΓ: Στην φωτογραφία του εξωφύλλου της ανάρτησης ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Χατζηδάκης όταν γίνεται αλλαγή από τον προπονητή της ομάδας του.