Παναγιώτης Δριμυλής: "Ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει".Άλλη μια αιχμηρή ανάρτηση προβληματισμού σήμερα από τον συμπολίτη μας κ. Παναγιώτη Δριμυλή. 

Αναφέρει ο κ. Δριμυλής στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

"Άλαλα τα χείλη των Συνεργών

Μας έφερε το bachelor για γυρίσματα η δημοτική αρχή της Ηλιούπολης στο Χαλικάκι. Το είχαμε ανάγκη το τηλεσκουπίδι. Μετά το καλοκαιρινό θέμα με τη 19χρονη αμαυρώθηκε η εικόνα της πόλης, έτσι θα απογειωθεί πάλι μέσα από τα πολιτιστικά δρώμενα που επιλέγει ο ΠΑΟΔΗΛ. Μοναδική επιλογή.


Άλαλα τα χείλη των Συνεργών

Έχουν λόγο μόνο για την παιδεία της χώρας. Κρίμα που δεν ήρθε το bachelor νωρίτερα, μήπως και μας έλεγαν στην εκδηλωσή τους, πως συμβάλλουν οι επιλογές του πολιτιστικού οργανισμού του δήμου στην διαπαιδαγώγηση των νέων κοριτσιών και αγοριών της πόλης. Αλλά είπαμε,είναι αρμόδιοι να μιλάνε μόνο για την επικράτεια,όχι για την πόλη.

Άλαλα τα χείλη των Συνεργών

Καλά οι Συνεργοί. Ο δήμαρχος; Από την παλαιστινιακή σημαία στο bachelor; Σαν λίγο μπερδεμένα όλα αυτά αλλά ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει. Έχει ο δήμαρχος επίγνωση τι σημαίνει η φράση πολιτική ευθύνη; Οι συνδιοικούντες Συνεργοί τη γνωρίζουν τη λέξη αυτή;

Άλαλα τα χείλη των Συνεργών

Όχι όλων. Μιλήσανε συνεργοί των Συνεργών. Είδαμε προσωπικό κείμενο που γράφει ότι θέλει να είναι διχαστικό. Τι να διχάσει; Είμαστε εδώ και καιρό διχασμένοι,με την κοινωνία της πόλης απέναντι σε μια δημοτική αρχή που δεν έχει ίχνος ντροπής.,της χειρότερης και ανικανότερης από τη μεταπολίτευση και μετά. Το απαύγασμα του κειμένου είναι ότι δεν τρέχει τίποτα που το bachelor κάνει γυρίσματα στο Χαλικάκι. Φταίνε οι υποκριτές που δεν τα βάζουν με τις εταιρείες παραγωγής,αλλά τα βάζουν με τους χώρους γυρισμάτων και με αυτούς που δίνουν την άδεια για αυτό.

Θα συνεχίσω και εγώ στην ίδια λογική και θα κάνω δύο προτάσεις.

1. Τα επόμενα γυρίσματα του bachelor να μη γίνουν στο στάδιο αλλά μέσα στο δημαρχείο. Την ώρα των γυρισμάτων να ανάψει ένα κόκκινο φωτάκι στην εξώπορτα ώστε να ξέρουν οι δημότες να μην διακόψουν το γύρισμα. Άμα τελειώσει το γύρισμα άμα θέλουν κλείνουν το φωτάκι, άμα θέλουν το αφήνουν κι αναμένο. Δεν θα αλλάξει κάτι.

2. Κάθε καλοκαίρι στον δημοτικό κινηματογράφο Μελίνα Μερκούρη να παίζονται μόνο τσόντες. Μην τολμήσει κάποιος υποκριτής να τα βάλει με τον ΠΑΟΔΗΛ ή την διοίκηση του δήμου αν πρώτα δεν τα έχει βάλει με τον Σειρηνάκη ή ακόμα καλύτερα με το Hollywood. Μετά στο τέλος της σεζόν και ένα απαραίτητο σεμινάριο για την παιδεία της χώρας.

Άλαλα τα χείλη των Συνεργών

Για το νεκροταφείο, για το σκάνδαλο του ηλεκτροφωτισμού, για οτιδήποτε απασχολεί την πόλη. Άλαλα τα χείλη των Συνεργών που είναι συνεργάτες και μέσα σε όλα.
Υ. Γ Άλαλα τα χείλη και των Συριζαίων.

Έτσι κανάς Συριζαίος να είδε κάτι,να πήρε μυρωδιά τι έγινε,τι κάνουν και τι γράφουν δημόσια τα μέλη του υπάρχει στην πόλη ή συμφωνουν όλοι ότι δεν έγινε και τίποτα. Θα βγει καμιά ανακοίνωση ή όλα βαίνουν καλώς πάλι;".

Ο κ. Παναγιώτης Δριμυλής