Διενέργεια Συνεδρίου επανίδρυσης και αρχών για την παράταξη "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ".



Την Πέμπτη 7/10/2021, σε συνέχεια της ολοκλήρωσης των συμφωνημένων διαδικασιών για την αλλαγή ηγεσίας, συνεδρίασε η Ολομέλεια της Παράταξής μας.

Τόσο ο π. Δήμαρχος και ιδρυτής της Παράταξης, Βασίλης Βαλασόπουλος, όσο και ο νέος επικεφαλής Στάθης Ψυρρόπουλος, τόνισαν την ανάγκη για αναδιοργάνωση της Παράταξης με απώτερο σκοπό την αλλαγή σελίδας στην Ηλιούπολη.

Βαθιά πεποίθησή μας είναι η ανανέωση σε όλα τα επίπεδα, η ανάδειξη νέων πολιτικών και νέων προσώπων, με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας.

Ο νέος Πρόεδρος της Παράταξης εισηγήθηκε την διενέργεια Συνεδρίου επανίδρυσης και αρχών με τη συμμετοχή όλων των μελών, των φίλων, αλλά και κάθε Ηλιουπολίτη που πιστεύει στην ανάγκη αλλαγής και αναβάθμισης της Ηλιούπολης.

Στο ιδρυτικό συνέδριο θα κατατεθούν οι βασικοί πυλώνες του προγράμματος μας, το όραμα μας και το σχέδιο για την μετάβαση σε μια διαφορετική από τη σημερινή, κουλτούρα πολιτικής διαχείρισης.

Η διεξαγωγή του συνεδρίου θα λάβει χώρα στο προσεχές χρονικό διάστημα ενώ παράλληλα, συγκεκριμένα την ημέρα του συνεδρίου, θα γίνει εκλογή των οργάνων της παράταξης.

Ήρθε η ώρα με μεγάλη Ευθύνη, Συνέπεια και Εντιμότητα να ανασυγκροτήσουμε την πόλη μας δίνοντας λύσεις στην στασιμότητα που επικρατεί.

Ο Πρόεδρος της Παράταξης
Στάθης Ψυρρόπουλος