Ερώτηση Αραμπατζή Για Την Υπόγεια Σήραγγα Στην Ηλιούπολη – "Η πόλη αντιμετωπίζει τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα".

 




Τι ενέργειες έχει κάνει η δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος για αυτό το σημαντικό και αναγκαίο έργο για την πόλη μας;

Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" κ. Γαβριήλ Αραμπατζής επανέφερε το θέμα της υπόγειας σήραγγας τονίζοντας το πρόβλημα που δημιουργεί η διαμπερής κυκλοφορία της Αλίμου - Κατεχάκη στην πόλη μας.

Απευθυνόμενος προς το Δήμαρχο, ο κ Αραμπατζής ρώτησε σχετικά με το τι γίνεται με την περιβόητη υπόγεια σήραγγα.

Σε πρόσφατη ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Αραμπατζής είχε πει κάτι που ανέφερε και χθες ότι «Ο Δήμαρχος χαρακτήρισε εκθέσεις ιδεών όσα έχουν ειπωθεί τα τελευταία 10 χρόνια για την υπόγεια σήραγγα που θα συνδέσει την Αττική οδό με την επένδυση του Ελληνικού. Ο σημερινός Δήμαρχος ξεχνάει ότι στην προηγούμενη διοίκηση των 9 χρόνων ήταν αναπληρωτής δήμαρχου, αντιδήμαρχος οικονομικών και τεχνικών υπηρεσιών»

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Δήμαρχος, η σήραγγα είναι άμεσα συνδεδεμένη με το έργο του Ελληνικού το οποίο δεν έχει ξεκινήσει και προφανώς αποδεικνύεται καθημερινά ότι ήταν εκθέσεις ιδεών τα ζητήματα της σήραγγα … καμία μελέτη δεν έχει ανατεθεί.

«Η πόλη μας έχει τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα και είναι υποχρέωση μας απέναντι στους συμπολίτες μας από τους οποίους ακούω διαρκώς παράπονα. Η κατάσταση είναι αφόρητη ειδικά τις πρωινές ώρες στο κέντρο της Ηλιούπολης αλλά και στους η γειτονικούς δρόμους με την Κατεχάκη» επισημαίνει ο κ. Αραμπατζής.