Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης: Αίτημα σύγκλησης του Δημοτικού Συμβουλίου για την κατάσταση στο Γηροκομείο Αγ. Ταβιθά.

 

                               ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΙΤΗΜΑ

Ηλιούπολη 17 Νοέμβρη 2021

Προς

τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου,

τον Δήμαρχο Ηλιούπολης

Τις σοβαρές ελλείψεις προσωπικού στις κοινωνικές δομές του Δήμου μας  καταγγέλλει  το Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο. 

Κατάσταση που για το Γηροκομείο της Αγ. Ταβιθά όπως έχει αναδείξει και η Λαϊκή Συσπείρωση στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο  απ’ ότι φαίνεται οξύνεται επικίνδυνα για φιλοξενούμενους γέροντες, τις οικογένειες τους, τους  εργαζόμενους που έχουν απομείνει και η Δημοτική Αρχή, όπως έδειξε και η απάντηση ήξεις - αφήξεις  του Δημάρχου στο πρόσφατο ερώτημα μας ή αδυνατεί να κατανοήσει την σοβαρότητα του θέματος ή αδιαφορεί  επικίνδυνα!

Δυστυχώς απ’ ότι φαίνεται και από τα έγγραφα του Προϊσταμένου η κατάσταση είναι χειρότερη απ’ ότι θα θέλαμε να πιστέψουμε! Τα επανειλημμένα υπηρεσιακά υπομνήματα και η αγωνία που εκφράζει ο Προϊστάμενος δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αφασίας για κανέναν μας.

Ζητάμε από την Δημοτική Αρχή την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου  για άμεση αντιμετώπιση του ζητήματος που έχει ανακύψει με οξύτητα στο Γηροκομείο, αρνούμενοι να γίνουμε συνένοχοι δραματικών εξελίξεων στο συγκεκριμένο χώρο σε συνθήκες που όλοι γνωρίζουμε  ότι δεν αφήνουν περιθώριο ούτε για αποκοτιά ούτε για κωλυσιεργία.

Για την Λαϊκή Συσπείρωση

Τσατσούλη Αναστασία

Κούλια Ζωή

Στυλιάρας Θωμάς

Χιωτέλης Ιωάννης