Ηλιούπολη: Γαβριήλ Αραμπατζής και Κώστας Ραβάνης έδωσαν το παρών στο 1ο Φόρουμ CIVINET Ελλάδας-Κύπρου.

Γαβριήλ Αραμπατζής και Κώστας Ραβάνης έδωσαν το παρών στο  1ο Φόρουμ CIVINET Ελλάδας-Κύπρου με θέμα «Η Ελληνική Κοινωνία προς την Πρόκληση της Βιώσιμης Κινητικότητας στον ορίζοντα του 2030» που διοργάνωσε η CIVINET.

Και σίγουρα οι δύο Ηλιουπολίτες συμπολίτες μας γέμισαν την αντζέτα τους με πολλές πολλές σημειώσεις... 

Το Συνέδριο θα είναι μια ευκαιρία για επιστημονικούς οργανισμούς και ερευνητές σε όλη την Ευρώπη να μοιραστούν τα ερευνητικά τους αποτελέσματα, τα εργαλεία, τις μελέτες και τις καινοτόμες λύσεις τους, με την ταχέως αναπτυσσόμενη ελληνόφωνη κοινότητα βιώσιμης κινητικότητας.


Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Αραμπατζής αναφέρει:

"1ο Συνέδριο του Δικτύου CIVINET Greece-Cyprus στην Ελλάδα 1st CIVINET Greece - Cyprus Forum.

«Η Ελληνική Κοινωνία απέναντι στην Πρόκληση της Βιώσιμης Κινητικότητας με ορίζοντα το 2030», είναι το θέμα του Συνεδρίου, το οποίο θέτει στο επίκεντρο της ατζέντας του την ενημέρωση του κοινού και την προώθηση των περιβαλλοντικά φιλικών, κοινωνικά δίκαιων, τεχνολογικά έξυπνων & οικονομικά αποδοτικών τρόπων μετακίνησης, διατηρώντας μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση.

Σημαντικές γνώσεις και πληροφορίες από τους ομιλητές για όλες τις πτυχές της Βιώσιμης Κινητικότητας τόσο την πρώτη μέρα, όσο και την δεύτερη μέρα του συνεδρίου, μέσω των πολλών πάνελ συζητήσεων που έχουν προγραμματιστεί από τους διοργανωτές του Συνέδριο του Δικτύου CIVINET Greece-Cyprus. CIVINET Greece-Cyprus group"


ΥΓ: Στην φωτογραφία εξωφύλλου ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης, δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" με τον κ. Στάθη Σταθόπουλο, Πρόεδρο του Δ.Σ. του Πράσινου Ταμείου.