Γ.Σ. Ηλιούπολης: Άνετη Εντός Έδρας Νίκη επί του Άρη Σκάλας με 5-0.



Εντυπωσιακό ποδόσφαιρο για ακόμα μία αγωνιστική παρουσίασε η ομάδα της Ηλιούπολης, επικρατώντας άνετα με 5-0 επί του Άρη Σκάλας στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του 5ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Οι κυναέρυθροι μπήκαν δυνατά στο ματς πιέζοντας ψηλά και δημιουργώντας ευκαιρίες και σκοράροντας 2 γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο. Πιο συγκεκριμένα, ο Ντινιωτάκης σημείωσε το 1-0 στο 10′ από τη μικρή περιοχή μετά από ασίστ του Γεμιστού, ενώ το 2-0 σημείωσε ο Κωστόπουλος, ξανά μετά από σέντρα του Γεμιστού. Η μόνη ευκαιρία που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι ήταν στο 38 με χτύπημα φάουλ του Κουρτέση, το οποίο ωστόσο απέκρουσε ο Τσάκαλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Βαγγέλη Χαντέ ξεκίνησαν δυναμικά, με τον Γεμιστό να σημειώνει το 3-0 με όμορφο πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Ο Ντινιωτάκης είχε την ευκαιρία να δώσει μεγαλύτερη έκταση στο σκορ στο 56, ωστόσο το οριζόντιο δοκάρι του στέρησε την ευκαιρία να σκοράρει για δεύτερη φορά. Ωστόσο, ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 4-0  στο 76′ μετά από πάσα του Σάμιου. Το τελικό 5-0 σημείωσε ο Σάμιος με ωραίο γυριστό σουτ στο όριο της μικρής περιοχής μετά απο σέντρα του Πολίτη.

Οι ομάδες αγωνίστηκαν ως εξής:

Ηλιούπολη: Τσάκαλος, Κωστόπουλος, Μπουσάι(Πολίτης 76′), Κρητικός, Τσατσαρής, Μαλάι (Σάμιος 51′),Ταβάρες, Γάγγος, Γεμιστός (Κράσι 67′), Ζέλο (Λάμπη 67′), Ντινιωτάκης (Πουλιάνος 76′).

Άρης Σκάλας: Παπαδόπουλος, Μπινιώρης, Χρήστου, Σεμερτζάκης, Καρμίρης, Κανελάκης (Κολλάτος 84′), Κουρτέσης, Σταμογιάννος(Μπραντίτσας 67′), Worden, Πανταζής, Κρέτσης.


Πηγή: https://gsilioupolifc.gr/entos-edras-niki-epi-toy-ari-skalas/?