Τριτοκοσμικές Συνθήκες στο γήπεδο που πραγματοποιήθηκε ο χθεσινός ποδοσφαιρικός αγώνας Παναρκαδικού - Χαραυγιακού.

 


Καταγγέλει ο Χαραυγιακός.

Οι φωτογραφίες κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου ενώ οι  άνθρωποι του Χαραυγιακού εκτός από τις τριτοκοσμικές συνθήκες των αποδυτηρίων του γηπέδου  που πραγματοποιήθηκε ο αγώνας  Παναρκαδικού - Χαραυγιακού στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου για το πρωτάθλημα Γ' Εθνικής εκφράζουν πολλά παράπονα για την διαιτησία του αγώνα.

Αναλυτικά σε ανακοίνωσή τους οι άνθρωποι του Χαραυγιακού αναφέρουν:

"Η ιστορία του συλλόγου μας δεν μας επιτρέπει να καταφεύγουμε σε ανακοινώσεις διαμαρτυρίας για να δικαιολογήσουμε ατυχή αποτελέσματα.

Δυστυχώς σήμερα είμαστε αναγκασμένοι να καταγγείλουμε τις απαράδεκτες συνθήκες του αγωνιστικού χώρου, όσο και των αποδυτηρίων του Δημοτικού Σταδίου της Τρίπολης, στο οποίο η ομάδα μας την Κυριακή αντιμετώπισε τον Παναρκαδικό.


Είναι απαράδεκτο και μάλιστα σε καιρούς υγειονομικής επιφυλακής, νεαροί αθλητές να αναγκάζονται να αγωνίζονται κάτω από τέτοιες «τριτοκοσμικές» συνθήκες οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους και την σωματική τους ακεραιότητα.

Για του λόγου το αληθές επισυνάπτουμε φωτογραφικό υλικό.

Ελπίζουμε η δημοσιοποίηση του προβλήματος να ευαiσθητοποιήσει τους αρμόδιους αλλά και την οργανώτρια αρχή.


Κλείνοντας θα θέλαμε να συγχαρούμε τους αθλητές μας για την αγωνιστικότητα και το πάθος τους, παρά την ήττα, καθώς πέρα από τον αντίπαλο είχαν να αντιμετωπίσουν και μια τραγική διαιτησία η οποία δεν τους επέτρεψε το δικαίωμα σε ένα πιο δίκαιο αποτέλεσμα με τις καταδικαστικές εις βάρους τους αποφάσεις".