Δήμος Ηλιούπολης: Εκτεταμένες Συντηρήσεις και Βελτιώσεις Αθλητικών Υποδομών.


Η ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού στην πόλη μας είναι προτεραιότητα και ταυτόχρονα υποχρέωση του Δήμου μας, που φαίνεται στην πράξη με την εντατικοποίηση των προσπαθειών μας για την συντήρηση και την βελτίωση των δημοτικών αθλητικών υποδομών.

Σε συνεργασία με τους αθλητικούς συλλόγους της πόλης μας καταγράψαμε και ιεραρχήσαμε τις ανάγκες, υλοποιήσαμε σειρά παρεμβάσεων αποκατάστασης προβλημάτων και αναβάθμισης των γηπέδων μας και συνεχίζουμε με προγραμματισμό και μέθοδο.
 
Συγκεκριμένα έως τώρα έχουν πραγματοποιηθεί:

-Εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και επισκευής στον αγωνιστικό χώρο των ανοικτών γηπέδων αντισφαίρισης Νο 8 & 9 στο Πανόραμα Αστυνομικών, των δύο εξωτερικών γηπέδων αντισφαίρισης στο Α’ Κλειστό Γυμναστήριο και του ανοικτού γηπέδου καλαθοσφαίρισης της οδού Τυρταίου.

-Επισκευή και συντήρηση εγκατάστασης αποχέτευσης στο Β’ γήπεδο ποδοσφαίρου στην Αγία Μαρίνα.

-Αντικατάσταση μπασκετών στα ανοικτά γήπεδα Πανταζή, Τυρταίου, Κύπρου, του φιλέ αντισφαίρισης στο Πανόραμα Αστυνομικών, κλπ.

-Αναβάθμιση φωτισμού με αποδοτικά και οικονομικά LED, στο Β’ γήπεδο ποδοσφαίρου της Αγίας Μαρίνας, στα δύο γήπεδα Αντισφαίρισης Πανοράματος Αστυνομικών, στο ανοικτό γήπεδο καλαθοσφαίρισης Τυρταίου, στο Κολυμβητήριο και στο Α’ Κλειστό Γυμναστήριο.

-Κατασκευή νέων και επισκευή υπαρχόντων χώρων υγιεινής στο Β’ γήπεδο ποδοσφαίρου, στην Αγία Μαρίνα και στο Κολυμβητήριο.

-Ελαιοχρωματισμοί και μονώσεις σε εξωτερικούς χώρους και χώρους γραφείων, αίθουσας γυμναστικής και αποδυτηρίων στο Α’ Κλειστό Γυμναστήριο, στο Β’ Αθλητικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας, στο Χαλικάκι και στο Κολυμβητήριο.

-Επιδιόρθωση και χρωματισμός ραμπών ΑΜΕΑ και θέσεων στάθμευσης στο Κολυμβητήριο.

-Επανασπορά του αγωνιστικού χώρου του Α’ Σταδίου Ποδοσφαίρου Ηλιούπολης.

-Επισκευές και βαφές καθισμάτων κερκίδων Σταδίου και Κολυμβητηρίου.

-Καθαρισμοί εξωτερικών και εσωτερικών χώρων και διακόσμηση με γκράφιτι.

-Παρεμβάσεις στο λεβητοστάσιο του κολυμβητηρίου για την βελτίωση της απόδοσης και την αύξηση της θερμοκρασίας του νερού.

 
Σε εξέλιξη βρίσκονται και θα έχουν ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2021:

-Η αντικατάσταση των βατήρων του κολυμβητηρίου με νέους εγκεκριμένους από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, για την πραγματοποίηση επισήμων αγώνων κολύμβησης το 2022.

-Η τοποθέτηση τεντών στις πλαϊνές εισόδους του Γ’ Κλειστού Γυμναστηρίου, (προκειμένου να επιτευχθεί υγρομόνωση).

-Η τοποθέτηση πατώματος στο Γ’ Κλειστό Γυμναστήριο, υποδομής και νέων στυλοβατών αλουμινίου βόλεϊ και ταυτόχρονη τροποποίηση της άδειας χρήσης, προκειμένου να φιλοξενούνται και επίσημοι αγώνες μεγαλύτερων κατηγοριών.
 
Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με ενδιαφέρον και φροντίδα, σε διαρκή συνεργασία με τα αθλητικά σωματεία του Δήμου μας, ώστε να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση οι δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, για την στήριξη και την εξυπηρέτηση όλων των αθλητών της πόλης μας.
 
 
Γιώργος Χατζηδάκης
 
 
Δήμαρχος Ηλιούπολης
Θέμης Γιαννόπουλος
 
 
Πρόεδρος ΠΑΟΔΗΛ