Ηλιούπολη: Πρωινές Ανησυχίες.



Χριστουγεννιάτικο χωριό Ηλιούπολη 2021. Τρεις κεντρικές πλατείες. 60 ξύλινα περίπτερα. Ουπς... Σφάλμα 404. Συγνώμη, αλλά η σελίδα που ψάχνετε δεν υπάρχει. Πάπαλα η σχετική ανάρτηση του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης. Μας έμεινε η ανακοίνωση της Δημοτικής Κίνησης "ΗΛΙΟΥ-πόλις, Ανθρώπινη πόλη" για το "Χριστουγεννιάτικο Χωριό" εδώ: http://www.energoipolites.eu/2021/11/blog-post_6.html

Δημόσια Περιουσία στην Ηλιούπολη. Η κα Τασία Τσατσούλη προ μηνών είχε ζητήσει συνεδρίαση για το θέμα, ο κος Γαβριήλ  Αραμπατζής στην τελευταία συνεδρίαση ζήτησε ενημέρωση, η κα Αγγελική Δουβή ανέδειξε προσφάτως θέμα με οικόπεδο στην Κεντρική Πλατεία. Η σιωπή των αμνών από τους λοιπούς... Βλέπουμε να έρχεται άλλο ένα ψήφισμα για τα μάτια του κόσμου στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, από τα γνωστά "επαναστατικά" της σειράς. 

Διαδικτυακή Δημοσκόπηση μου είπαν. Την ψάχνω αλλά δεν την βρίσκω. Εδώ παπάς, εκεί παπάς που είναι ο παπάς;

Το "πάστωμα" στα ΜΜΜ ιδιαιτέρως τις ώρες αιχμής συνεχίζεται. Το ίδιο και οι τζαμπατζήδες... Οι αρμόδιοι τον χαβά τους.

Ανεμβολίαστοι συλληφθέντες οπαδοί διαβάσαμε στον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ... Και έπεσαν από τα σύννεφα οι πολιτικοί άρχοντες... Πάτε βρε να παρακολουθήσετε αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων και Γ' Εθνικής που στην είσοδο γίνονται σχολαστικοί έλεγχοι και όλοι φορούν μάσκα... Αργεί και το καρναβάλι.