Ο Μιχάλης Σταυριανουδάκης τιμήθηκε για την διαχρονική υποστήριξη του Σωματείου Αποκατάστασης και Ειδικής αγωγής Ατόμων με αναπηρία "Παναγία Ευαγγελίστρια".

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών & Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μιχάλης Σταυριανουδάκης αναφέρει:

"Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία σήμερα και με ιδιαίτερη χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του Προέδρου του Σωματείου Αποκατάστασης και Ειδικής αγωγής Ατόμων με αναπηρία "Παναγία Ευαγγελίστρια" κ. Στεφανίδη Δημήτρη να εγκαινιάσω το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔΗΦ ΑμεΑ) στον Άλιμο.

Η συγκινητικότερη στιγμή της εκδήλωσης ήταν όταν, για τη διαχρονική μου υποστήριξη και συνεργασία με το Σωματείο σε όλες του τις δράσεις, παρέλαβα τιμητική πλακέτα από ένα υπέροχο πλάσμα που έχει ανάγκη την ύπαρξη του Κέντρου.
Στους ανθρώπους αυτούς, που ζώντας ανάμεσά μας έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με πολλαπλές προκλήσεις και εμπόδια, οφείλουμε έναν κόσμο καλύτερο, που θα τους προσφέρει ίσες ευκαιρίες αλλά και ίδια δικαιώματα!".