ΣΠΑΥ - Ηλιούπολη: Εκτός Εκτελεστικής Επιτροπής ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης, εντός ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Καλαρρύτης.

 

Αναμενόμενη η επανεκλογή Κωνσταντάτου στην Προεδρία.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες ο Δήμος Γλυφάδας με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αποχώρησε από τον ΣΠΑΥ.

Η δήλωση του Γιάννη Κωνσταντάτου μετά την επανεκλογή του:

"Μέγιστη τιμή η επανεκλογή μου στην θέση του προέδρου του ΣΠΑΥ!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την επανεκλογή μου στην θέση του προέδρου του ΣΠΑΥ από τους Δήμους μέλη μας.

Τα θερμά λόγια των συναδέλφων Δημάρχων και Δημοτικών συμβούλων και των 11 Δήμων προς το πρόσωπο μου και το έργο που έγινε την τελευταία διετία είναι για μένα μέγιστη τιμή.

Ο ΣΠΑΥ έχει γίνει Σύνδεσμος Πρότυπο για όλη την χώρα όπως ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης και αυτό είναι το επιστέγασμα της δουλειάς μας.

Συνεχίζουμε δυναμικά την Αναγέννηση του Υμηττού μας ως Αυτοδιοίκητικό Κίνημα που εργάζεται συλλογικά, με αγάπη και αλληλεγγύη μεταξύ των Δήμων μας για την Θωράκιση και Προστασία του βουνού μας".

Ο Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ & Δήμαρχος Ζωγράφου κ. Βασίλειος Θώδας

Μαζί με τον Δήμαρχο Ελληνικού - Αργυρούπολης κ. Γιάννη Κωνσταντάτο, στην Εκτελεστική Επιτροπή του ΣΠΑΥ ως νέος Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο Δήμαρχος Ζωγράφου κ. Βασίλειος Θώδας, ως Γραμματέας ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κρωπίας κ. Θεόδωρος Γρίβας με αναπληρωματικό Μέλος τον Δημοτικό Σύμβουλο Ηλιούπολης κ. Χρήστο Καλαρρύτη.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης ήταν στην προηγούμενη Εκτελεστική Επιτροπή του ΣΠΑΥ Αντιπρόεδρος.

Το αναπληρωματικό τακτικό μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΠΑΥ & Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ηλιούπολης κ. Χρήστος Καλαρρύτης.