Ηλιούπολη: Συμβολική Κίνηση προς τους Διανομείς με Μοτοσικλέτα πραγματοποίησε την Παραμονή των Χριστουγέννων η Δημοτική παράταξη "Η Πόλη που θέλω".

Σε μια συμβολική κίνηση προς τους διανομείς με μοτοσικλέτα πραγματοποίησε την παραμονή των Χριστουγέννων η δημοτική παράταξη “ Η Πόλη που θέλω» με επικεφαλής τον Γαβριήλ Αραμπατζή.

Ο κ. Γαβριήλ Αραμπατζής μαζί με δημοτικούς συμβούλους και στελέχη της παράταξης περπάτησαν τους δρόμους της Ηλιούπολης εντόπισαν τους διανομείς στις τοπικές επιχειρήσεις του Δήμου μας και τους μοίρασαν πολλά χαμόγελα, ευχητήριες κάρτες, γούρια και ένα φυλλάδιο με συμβουλές και τους χρυσούς κανόνες που πρέπει πάντα να θυμούνται και να τηρούν για την ασφάλεια τους.


"Ευχηθήκαμε Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά στους διανομείς της πόλης μας.

Οι διανομείς έφτασαν να είναι οι άνθρωποι που τυχαίνει να βλέπουμε όλο και περισσότερο μέσα την καραντίνα, και με αυτήν συμβολική δράση μας θέλουμε να τους πούμε ένα ευχαριστώ.

Εισπράξαμε χαρά και πολλά χαμόγελα έστω και κάτω από την μάσκα . Καλά Χριστούγεννα σε όλους" αναφέρει σε ανακοίνωση του ο κ. Γαβριήλ Αραμπατζής.