Άλλη μια σημαντική και ιδιαίτερη δράση από την παράταξη "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ".Σε  ανάρτησή του ο κος Στάθης Ψυρρόπουλος - Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ''Πρώτα η Ηλιούπολη'' στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

"Μόλις παραδώσαμε 35 παιχνίδια στην Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου μας για τα άπορα παιδάκια της πόλης μας με την απόλυτη στήριξη της γνωστής αλυσίδας MAX STORES σε ένα ιδιαίτερο κλίμα συγκίνησης, γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά την σημασία ενός παιχνιδιού τις γιορτινές ημέρες.

Πρέπει όλοι να κάνουμε ό,τι μπορούμε προκειμένου τα παιδιά να μην ξεφεύγουν από τον ρόλο τους και να νιώθουν παιδιά. Αλίμονο, εάν περνάει η παιδική ηλικία και κάποια παιδιά συμπολιτών μας δεν καλλιεργούν τα συναισθήματα που πρέπει.

Οι δράσεις της παράταξης μας είναι στοχευμένες σε παιδιά που πραγματικά έχουν ανάγκη και πρέπει να αναδεικνύεται ανά πάσα στιγμή ο σπουδαίος ρόλος των Κοινωνικών δομών της πόλης και η αξιοποίηση αυτών.

Η χαρά μας είναι ιδιαίτερα μεγάλη όταν μπορούμε να προσφέρουμε με την καρδιά μας και να βλέπουμε μάτια να χαμογελούν που περιμένουν τον Άγιο Βασίλη να τα επισκεφθούν για ένα παιχνίδι...Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την κα Χριστίνα Σαπουντζή για την όμορφη συνεργασία προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος μας για να παραδοθούν εγκαίρως τα παιχνίδια στα άπορα παιδιά, 15 αγοράκια και 16 κοριτσάκια".