Επιστροφή στην κανονικότητα.

 

Ένα βραχυκύκλωμα μας έκαψε τον υπολογιστή και μας στέρησε για λίγες ημέρες την δυνατότητα να ανεβάζουμε αναρτήσεις στο blog. Από σήμερα επιστροφή στην κανονικότητα. Για τους... 50 αναγνώστες μας... όπως είπε ο ονειροκρίτης στον ερωτευμένο με την ΑΛΕΞΙΑ χαβαλέ της πόλης μας.

Μαύρα τα μαντάτα για την Δημόσια Περιουσία στην Ηλιούπολη το 2022. Ούτε εκείνες τις προτάσεις Βαλασόπουλου - Κοκοτίνη μερίμνησαν οι αρμόδιοι να στηρίξουν. Και η τζάμπα επανάσταση για το θέμα έχει προ πολλού τελειώσει. Ιδιαίτερα μετά την κυβερνητική θητεία ΣΥΡΙΖΑ.

Καλές οι δράσεις των κομματικών τοπικών οργανώσεων και των συλλογικοτήτων δορυφόρων τους  περί συλλογής τροφίμων για τους αναξιοπαθούντες αλλά θα ήταν περισσότερο φρόνιμο τα πολιτικά κόμματα να φροντίζουν να μην υπάρχουν άνθρωποι που να έχουν ανάγκη την χαρτοσακούλα τους. 

Χρονιά διπλών εθνικών εκλογών το 2022 και ήδη οι γενικοί γραμματείς που θα είναι υποψήφιοι βουλευτές παραιτήθηκαν και αντικαταστάθηκαν.

Καλό θα είναι οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων όταν ανεβάζουν γλυκανάλατες επικοινωνιακές αναρτήσεις το πρωί να φροντίζουν με τις πράξεις τους να τις τηρούν οι ίδιοι το απόγευμα.

Εξελίξεις και στα δημοτικά της πόλης μας το 2022 εν αναμονή των δημοτικών εκλογών του 2023. Άλλοι φεύγουν, άλλοι έρχονται... Προβλέψεις έχουμε κάνει στο παρελθόν στις οποίες και φυσικά θα πέσουμε μέσα. Πρωταγωνιστής το 2023 ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας κος Σταύρος Γεωργάκης.

Καλή Χρονιά ολούθε!!!

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ