Παναγιώτης Δριμυλής: Χριστούγεννα έχουμε, δεν γιορτάζει ακόμα ο Πόντιος Πιλάτος.



Τετάρτη βραδάκι έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης. 

Και εκεί που αναρωτιόμαστε τι γίνεται  με την Δημόσια Περιουσία στην Ηλιούπολη αν επαρκεί το προσωπικό στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων "Η ΑΓΙΑ ΤΑΒΙΘΑ" - είχε ζητήσει έκτακτη συνεδρίαση η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ αν θυμόμαστε καλά αλλά που, ήρθε και η ανάρτηση του συμπολίτη μας  του κου Παναγιώτη Δριμυλή στα μέσα κοινωνικής  δικτύωσης για να δέσει το κερασάκι των προβληματισμών μας.

Αναφέρει ο κος Δριμυλής στην ανάρτησή του:

"Εξαιρετικά ατυχής η ανακοίνωση της δημ. παράταξης ΗΛΙΟΥ-πολις, ανθρώπινη πόλη, για την αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού.

Άνετα θα μπορούσε να είναι μια ανακοίνωση πανομοιότυπη για όλες τις πόλεις της Ελλάδας, δεν είναι καν εύκολα κατανοητή, χωρίς κανένα ειδικό βάρος για την Ηλιούπολη.

Πραγματικά εγείρει ερωτήματα ποια η αξία χρήσης ή επικοινωνίας αυτής της ανακοίνωσης;

Ειδικά την εβδομάδα αυτή, που λήγει η προθεσμία απάντησης του δεύτερου κύκλου προσφύγων που έχουν κάνει κάποιες από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Πως θα προχωρήσει η παράταξη, τι ευθύνες αποδίδει στην τωρινή δημ. αρχή είναι από τα ζητούμενα, όμως η ανακοίνωση τόσο στο ύφος όσο και στο περιεχόμενο είναι σαν να απευθύνεται σε φοιτητές κάποιου αμφιθεάτρου και όχι κατοίκους της Ηλιούπολης.

Ευελπιστούμε ότι πρόκειται περί παροδικής αστοχίας και δεν σημαίνει κάτι άλλο".

Επισυνάπτουμε και την σχετική ανακοίνωση της Δημοτικής Κίνησης "ΗΛΙΟΥ-Πόλις ανθρώπινη πόλη" μιας και αυτή την φορά οι αρμόδιοι την ανέβασαν στην σελίδα της...