Ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης στην Πορτογαλία, για την τελετή λήξης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος "Living streets and Citizen Engagement in local energy and climate projects".

 

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του Living Streets στην πόλη μας, ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης παρευρέθηκε στην Πορτογαλία, για την τελετή λήξης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος "Living streets and Citizen Engagement in local energy and climate projects".Στην συγκεκριμένη εκδήλωση, συμμετείχαν όλες οι πόλεις που είχαν καταθέσει πρόταση από την Ελλάδα, την Κροατία και την Πορτογαλία και παρουσίασαν την δική τους προσπάθεια.


Τον Δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης εκπροσώπησαν οι κ.κ. Ελίνα Αλεξίου, Εντεταλμένη Σύμβουλος Οικολογίας και Κλιματικής αλλαγής & συντονίστρια του Living Streets, Φώτης Ιασωνίδης – Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, και η Μαντώ Σαμπαζιώτη – Υπεύθυνη Γραφείου του Δημάρχου.


Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία για το Κλίμα (European Climate Initiative - EUKI) μέσω του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Υπουργείου Περιβάλλοντος, Προστασίας της Φύσης και Πυρηνικής Ασφαλείας (BMU) και στην Ελλάδα μέσω της Βιώσιμης Πόλης.
Η κ. Ελίνα Αλεξίου, Εντεταλμένη Σύμβουλος Οικολογίας και Κλιματικής αλλαγής & συντονίστρια του Living Streets αναφέρει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

"Μεγάλη τιμή για μένα, αποτέλεσε η εκπροσώπηση του Δήμου μας για πρώτη φορά στο εξωτερικό!!!
Εύχομαι να υλοποιήσουμε και επόμενα καινοτόμα προγράμματα όπως το Living Streets και να αισθανθούμε για ακόμη μια φορά περήφανοι!!!
Δίνουμε ΖΩΗ στην πόλη μας κάνοντάς την ΒΙΩΣΙΜΗ και ΦΙΛΙΚΗ προς το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ !!!".

Η κ. Ελίνα Αλεξίου, Εντεταλμένη Σύμβουλος Οικολογίας και Κλιματικής αλλαγής & συντονίστρια του Living Streets