Ηλιούπολη: Oι "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΛΗΣ" ευχαριστούν.

Τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021, στο Μουσείο της Εθνικής Αντίστασης, οι «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΛΗΣ», σε μια εορταστική, ζεστή φιλική ατμόσφαιρα, με κεράσματα και καλό κρασί, αντάλλαξαν ευχές με τους παρευρισκόμενους, ολοκληρώνοντας τον Μαραθώνιο Αλληλεγγύης και Αγάπης που διοργάνωσαν με επιτυχία.

Παρά την συγκυρία της κατάστασης και τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλοι, τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας δίνοντας μας τη δυνατότητα να στηρίξουμε αρκετούς συμπολίτες μας που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας και της ανέχειας.

Οι «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΛΗΣ» ευχαριστούν όλους όσους ανταποκρίθηκαν και συνεισέφεραν, ακόμα και από το υστέρημά τους για τη στήριξη των συμπολιτών μας αυτών. Ευχαριστούν επίσης όλους τους συντελεστές και φορείς που συντάχθηκαν μαζί μας και συνέβαλαν στη μεγάλη επιτυχία του Μαραθώνιου αυτού.

Ευχαριστούμε:

Τον ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ για την γενικότερη αρωγή του στη συλλογική μας αυτή προσπάθεια καθώς και την προβολή της δράσης μας και την ενημέρωση μέσω της ιστοσελίδας του και ειδικότερα τον Αντιδήμαρχο κοινωνικών υπηρεσιών κ. Γιάννη Πούλο για την συνεργασία του.


Το ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και τους ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ για την ουσιαστική συμβολή τους στην επιτυχία του ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ.
Τις επιχειρήσεις Άρτου και Ζαχαροπλαστικής της Ηλιούπολης : «Αφοί Μαιδώνη» και «Η Ήπειρος» του Παν. Σοροβάκου για τα καταπληκτικά ευγενώς προσφερθέντα γλυκά τους .

Τις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ της πόλης μας που πρόβαλαν τη δράση μας και ενημέρωσαν τους συμπολίτες μέσω των κοινωνικών δικτύων και των ηλεκτρονικών σελίδων τους καθώς και τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων που μας τίμησαν με την παρουσία τους με σημαντική επίσης συνεισφορά σε τρόφιμα.
Ειδικότερα ευχαριστούμε με τη σειρά προσέλευσης, τις Δημοτικές παρατάξεις:

"ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" με τον επικεφαλής αυτής τον Αν. Ευσταθίου

"Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΩ" με τον επικεφαλής αυτής τον Αραμπατζή Γαβριήλ

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους φορείς -μέλη μας για τη συμμετοχή και συνεισφορά τους στην πραγματοποίηση του Μαραθώνιου και ιδιαίτερα την ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ για την ωραία εικαστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο πλαίσιο της εκδήλωσής μας.




Τα συγκεντρωθέντα τρόφιμα καταγράφηκαν λεπτομερώς κατά είδος και ποσότητα από τις «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΛΗΣ» και παραδόθηκαν αναλογικά, σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε φορέα, στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας και στις επτά ενορίες της πόλης μας.

Η κατάσταση των συγκεντρωθέντων τροφίμων καθώς και της παράδοσης και παραλαβής, αυτών, είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.