Ηλιούπολη - Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2022: Επιγραμματικά.

 


Χρήσιμες αποδεικνύονται για την Διοίκηση του Δήμου οι προσφυγές Αραμπατζή στην Αποκεντρωμένη. Με αφορμή την ειδική συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή παρατηρούμε ότι έμαθαν επιτέλους ότι την πρόσκληση - ημερήσια διάταξη υπογράφει ο πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος που το 2019 για να μην ξεχνιόμαστε ήταν ο νυν αντιδήμαρχος κος Γιάννης Αντζινάς (φωτογραφία εξωφύλλου).

Εκπληκτικός για την περίοδο ο αριθμός των αναγνώσεων του θέματος των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ με το Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα στους Βουλευτές Νέας Δημοκρατίας ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ από τον Πανοσολογιότατο Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου.

Ανοίγουν κανονικά τα σχολεία την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022. Ένα επιπλέον self test για την 1η εβδομάδα (10-15 Ιανουαρίου) λειτουργίας των σχολείων, δηλαδή 3 δωρεάν τεστ αντί για 2. Θα τα κάνουν και οι εμβολιασμένοι μαθητές και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί. Από σήμερα Τετάρτη 5 Ιανουαρίου έως και το Σάββατο 8 Ιανουαρίου η προμήθεια των πέντε δωρεάν self test σε μαθητές και εκπαιδευτικούς από τα φαρμακεία, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των δυο πρώτων εβδομάδων επαναλειτουργίας των σχολείων, δηλαδή από 10 Ιανουαρίου έως και 21 Ιανουαρίου 2022.

Απορεί ο "μεγαλοδημοσιογράφος" της πόλης επειδή οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ αφενός την παραμονή καυτηρίασαν την ύπαρξη μεμονωμένης χαβούζας εβδομάδων στην πόλη και ανήμερα έγραψαν για την θετική γενική εικόνα που παρουσίαζε η πόλη στο θέμα της καθαριότητας. Θα σου περάσει παλικαράκι. Εμείς γράφουμε ότι βλέπουμε περπατώντας καθημερινά για πολλές ώρες στους δρόμους. Και ανέκαθεν υπήρξαμε υποστηρικτές του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ των ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ του Δήμου. Μόνιμη και Σταθερή εργασία για όλους όσους καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Και που είσαι λεβεντάκο μου. Βάλτο καλά στο μυαλουδάκι σου. Για κάθε πρόβλημα που δημιουργείται υπεύθυνη είναι η εκάστοτε Διοίκηση και οι χειρισμοί της.  

Διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης και Αντιπολίτευση (Στάθης Ψυρρόπουλος - "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ") συναγωνίζονται για το ποιοι εισακούονται περισσότερο στην Κυβέρνηση. Το είδαμε το 2021 με την ασφάλεια του πολίτη, το βλέπουμε το 2022  με τις δράσεις για διενέργεια δωρεάν rapid test.