Ηλιούπολη - Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022: Επιγραμματικά.

 


Να 'ξηγιόμαστε, για να μην παρεξηγιόμαστε! Μιας και έρχεται και προεκλογική περίοδος όσοι έρχονται στην εκκλησία αφού ο παπάς έχει αρχίσει την ενημέρωση όχι μόνο δεν θα προβάλλονται από εμάς αλλά θα κράζονται. Η εκκλησία δεν είναι πασαρέλα υποψηφίων.

Στον Ι.Ν. Αγίας Μαρίνης βρεθήκαμε και φέτος τα Θεοφάνεια. Γιάννης Πούλος, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Χρήστος Καλαρρύτης δημοτικός σύμβουλος - "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" στην φωτογραφία εξωφύλλου της ανάρτησης.

Απουσίασαν 3 Αντιδήμαρχοι της Διοίκησης του Δήμου Ηλιούπολης από την σημερινή τελετή του Αγιασμού των Υδάτων - ημέρα των Θεοφανείων και την κοπή της βασιλόπιτας του Δήμου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης.

Έχει αγώνα την προσεχή Κυριακή στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Εκλογή των μελών του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Οι προσεχείς δημαιρεσίες θα αποτελέσουν την έναρξη εξελίξεων στα πλαίσια της προεκλογικής περίοδου για τις δημοτικές εκλογές του 2023; αναρωτιέται κάποιος ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ και δεν έχει άδικο.

Μοναξιές για τους επικεφαλής κ.κ. Στάθη Ψυρρόπουλο - "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" και Δημήτρη Ασβεστά - "ΗΛΙΟΥ-Πόλις, ανθρώπινη πόλη" στην σημερινή τελετή του Αγιασμού των Υδάτων καθώς δεν είδαμε μαζί τους τους υπολοίπους δημοτικούς συμβούλους που έχουν εκλέξει οι παρατάξεις τους.

Στην αντίπερα όχθη χωρίς απουσίες η παράταξη "Η Πόλη που θέλω". Αραμπατζής, Αμουργιανός, Αθανασίου & Καραχάλιου στην πρώτη γραμμή...